Har du overvejet mobilt bredbånd?

Sponsoreret

Er du en af dem, der pendler til og fra arbejde med toget, har du sikkert også oplevet et utal af gange, at internettet hopper af og på. Forbindelsen er ustabil, du kan ikke arbejde, som du gerne ville og bliver egentlig bare mere irriteret over, at det ikke virker, end du burde.


Det kan også tænkes, at du engang har investeret i en tablet, der kun kan gå på trådløse netværk og derfor ikke kan bruge den, når du bevæger dig ude i offentligheden.


Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de scenarier, kunne det være, at du skulle overveje at anskaffe dig et stabilt mobilt bredbånd.


Fordele ved mobilt bredbånd


Med det mobile bredbånd behøver du ikke at frygte, at nettet er nede i lige præcis den togvogn, som du har sat dig i den pågældende dag. Nu har du nemlig mulighed for at indsætte det simkort, du har modtaget, i din computer og arbejde præcis som du gør derhjemme eller på arbejdspladsen – uden afbrydelser.


Det betyder også, at du ikke behøver at frygte at køre igennem de mest tyndtbefolkede områder i landet – du har internet med dig overalt.


Derudover har du også selv mulighed for at styre, hvor meget du skal betale for det mobile bredbånd. Hvis du er en af dem, der kun bruger det en gang imellem, kan du måske nøjes med tre GB om måneden for 30 kroner.


Er du derimod en af dem, der arbejder hver eneste dag i toget til og fra arbejde, kan du få fri data til 220 kroner om måneden. Det betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dit data udløber midt i en arbejdsopgave.


Og skulle du have valgt tre GB, men senere finder ud af, at det ikke er nok til at dække dit behov, er der mulighed for at skifte abonnement, uden at skulle betale ekstra for det.


Så hvis du længe har været irriteret over, at nettet ikke virker optimalt, når du er på farten, kan det tænkes, at du skal overveje at investere i et mobilt bredbånd.