Har du præcisionen der skal til?

Sponsoreret

Nøjsomhed og præcision er to egenskaber, der kendetegner spillere med succes i spillet Bridge Builder. Spillet har rigtig nok nogle år på dagen, men for de som interesserer sig for teknik og fysisk er det stadig et fantastisk spil. Som ved svejsning, så kræver spillet præcision, som Kimas under en CO2 svejsning.


Banerne i Bridge Builder varierer meget i type og sværhedsgrad og togene som skal over den bro, som du skal bygge med præcision, varierer også i størrelse (antal togvogne) og selvfølgelig i vægt, hvorfor der altid er noget nyt at tage hensyn til, inden brostykkerne ”svejses sammen” i spillet.


Det er udfordringen, der trækker


Som sagt, så er Bridge Builder nok hovedsageligt forbeholdt de, der kan lide at blive udfordret i nøjsomhed og præcision. Spillets grafik er meget enkelt, og det er derfor ikke muligheden for at bygge en smuk og æstetisk bro, der skal trække brugere til. Det er derimod håbet om at kunne klare sig igennem alle baner, der gradvist bliver sværere og sværere.Selvom spillet foregår i 2D, og din bro mere ligner en serie af streger end en reel bro, så har spillet stadig et virkeligt og realistisk aspekt tilføjet i form af broens evne til at håndtere pres. Du skal altså i Bridge Builder bygge en ægte bro, der kan holde sin egen vægt og derudover også kunne holde til, at et tog kører henover.


Bridge Builder til Mac


Udgaven af Bridge Builder som du her på siden kan downloade, er kompatibel med alle Windows’ styresystemer. Er du derimod bruger af en Mac fra Apple, og ønsker du også at prøve kræfter med Bridge Builder, så er der hjælp at hente. Udviklerne bag Bridge Builder har nemlig også produceret en udgave til Mac, som du kan hente på deres website.