Har du ti tommelfingre eller er du fingernem på tastaturet?

Er du en af de typer man ofte ser i værkstedet, som altid kommer til skade fordi du har 10 tommelfingre, men ved lige hvor du skal sætte de ti tommelfingre på tastaturet? Selvom der er stor forskel på at sidde bag en skærm med stillesiddende arbejde og bare klapre løs på tastaturet og så stå som handyman og arbejde på det nye hønsehus eller foderbræt, så er der nogle ligheder mellem manden i værkstedet og manden ved computeren.


 


På computeren kan du have dit skrivebord fuldstændig rodet og ikke finde noget som helst. Du kan også vælge at lægge det hele i mapper og holde styr på dit stads med organiseringsværktøjer.


 


Det samme kan du gøre med en værktøjsvogn. Der findes mange typer af værkstedsvogne, så det er lidt ligesom at finde det rette CRM system til sin computer, for at holde styr på sine kontakter. Man ved aldrig rigtig hvad man har brug for før man har prøvet det. Men i værkstedet er det dig der bestemmer, hvordan du holder styr på værktøjet. Hold styr på alle dine værktøjer i en værkstedsvogn på hjul fra Locco i høj kvalitet.


 


Så er der aldrig noget der bliver væk, så længe du husket at lægge det tilbage igen selvfølgelig.