Hvilken seng er bedst til gaming?

Sponsoreret

Gaming behøver ikke altid at foregå ved skrivebordet. Du kan også sagtens spille fra din seng.


Spørgsmålet i overskriften lyder måske skørt, men det er ikke desto mindre ret betegnende for en ny trend af nye produkter, du kan købe på nettet. Vidundermidlet, der kan kombinere computerspil med at ligge i sengen; en gamerseng!


Gamersengen dukker op flere steder på nettet og fås faktisk i flere forskellige modeller fra flere forskellige leverandører. De kan lidt nogle forskellige ting, så derfor er det også lidt svært at udpege, hvad der er den absolut bedste seng til gaming.


Nogle senge er en udvidet køjeseng, hvor den nederste køje er taget ud og gjort til et lille gaming setup med et skrivebord. Men der findes også gamersenge, hvor du har bygget alt dit nødvendige gamergear ind i sengen: Skrivebord, kopholdere, puder, lys, reoler osv. Alt sammen installeret rundt om sengen, så du ikke behøver at bevæge dig.


Læg dig ned og spil


Bl.a findes der en populær gamer-seng med ophav i Japan. Den gør det muligt at spille i en liggende position og eventuelt spille med et joystick. Men du kan også sidde nede i fodenden af sengen og spille derfra. Ja, du kan ligefrem ligge på maven, så du kan nå tastaturet og musen.


Der kommer nogle forskellige rulleborde med sengen, som blot intensiverer gaming-oplevelsen. Et af dem er optimeret til snacks. Du har en lille skuffe, som er fuldstændig genial til at gemme snacks, som du kan række ud efter, mens du ligger i sengen. Derudover er der også en holder til dine sodavandsflasker eller -dåser. Du får også en ekstra pude, der kan puttes i ryggen, så du kan sidde mere oprejst og game.


Den ombyggede køjeseng


Et andet smart setup for en gamingseng er det kombinerede skrivebord og soveetage. Hvis du har lidt begrænset plads på værelset handler det om at pladsoptimere og få det meste ud af hver eneste kvadratmeter på værelset. Her kan det være smart at arbejde i flere etager. Derfor findes der flere forskellige gamersenge, som er en form for køjeseng, hvor du tager den nederste køje ud og erstatter det med et gamer-optimeret skrivebord.


Eksempelvis findes der sådan en seng, hvor du får en stor bordplade, så du kan brede dig ud med flere skærme, colaflasker, og hvad du ellers har brug for at bruge pladsen til. Sengen er bygget i stilrene, sorte farver, som passer perfekt sammen med din computer, og der findes også en specialdesignet gamerstol, som passer perfekt til skrivebordet. Det skal du bare sørge at købe separat.


I det hele taget findes der ret mange forskellige gamersenge, som laver den her kombination af skrivebord og seng. Så det gælder faktisk bare om at surfe lidt rundt på internettet og finde det bord, som passer dig bedst. Alternativt kan du også være lidt kreativ ved at købe en normal højseng og selv finde et skrivebord til underetagen. Så kan du nok godt spare nogle penge, hvis du er lidt fingerferm.


Hyggekrogen til spillekonsolen


Endeligt findes der endnu en køjeagtig løsning, som passer perfekt til lidt mindre børn, som elsker konsolspil eller gerne vil have en hulefornemmelse omkring sig, når der skal games.


I dette tilfælde er der tale om en multifunktionel seng. Øverst oppe sover du selvfølgelig. Men hele rummet nedeunder er pakket ind af sorte vægge og har indbygget skrivebord, så du kan sidde og bruge det som din gamerhule.


På ydersiden er der både hylder og en stang til bøjler. Det er altså et ret multifunktionelt arkitektonisk vidunderstykke, som udfylder sin funktion til punkt og prikke i samtlige kroge.


Liggestolen


Til sidst skal vi lige vende opmærksomheden mod endnu en japansk løsning. De har nemlig også lavet et gaming-bord, som fungerer som en liggestol. Det smarte er, at når du læner sædet tilbage, følger skærmen med op, så du ikke skal bøje hovedet for at se skærmen.


Du kan altså ligge næsten vandret og kigge op på skærmen, der er indstillet perfekt til dit gaming behov. På den måde kan du både bruge den her vanvittige stol, uanset om du vil sidde op eller ligge ned. Det er ret genialt.