Hvilket IP kamera skal man vælge?

Sponsoreret

Når det kommer til overvågning og sikkerhed, så er et IP kamera en oplagt løsning. Det er relativt billigt, nemt at installere og effektivt både ift. sikkerhed generelt set samt til afskrækkelse af kriminelle. Grunden til at systemet er nemt at installere er pga. de smarte ting de fleste allerede har installeret i hjem og firma. Her tænker vi specifikt på WI-FI, som de fleste IP kameraer kobles på og fungerer via.


For kunne at vurdere, hvilket IP kamera man bør vælge som hhv. privatperson og virksomhed har vi taget udgangspunkt i udvalget hos netbutikken Somfy. Det er en butik, der fokuserer på, at give deres kunder et behageligt og sikkert liv igennem deres produkter, som de bedyrer alle er af høj kvalitet.


 


Til hjemmet


Hvis du leder efter et IP kamera til hjemmet, hvad enten her er tale om et til at holde øje med børnene med, eller hovedsageligt som alarmsystem imod indbrud, så finder vi Somfy Indoor Camera bedst. Det er den billigste løsning til 1.249 kr.


Systemet kobles til din mobiltelefon, hvor det sender dig push beskeder med billeder, hvis noget er som det ikke skal være.


Det har videre tanke på dit privatliv og med et klik i appen kan du deaktivere systemet helt. Du kan videre ikke bare se dine børn og kæledyr imens du er på arbejde, men også tale med dem via to-vejs højtalere/mikrofon.


Altså har systemet alt, hvad langt de fleste privatpersoner har brug for, i høj kvalitet til en god pris. 


Til virksomheden


Som virksomhed kan små fejl og mangler betyde rigtig store tab på bundlinjen, hvorfor vores valg på IP kamera hertil falder på Somfy One + Alt-i-et alarmsystem. Det anbefales af Alt om Data her i 2018 og koster kun 1.000 kr. mere end den billigste løsning.


Hovedegenskaberne indbefatter plug and play ved installationen, et fuldt HD-kamera, sirene, bevægelsesdetektor og beskyttelse af privatlivet.


Systemet fungerer ved strømafbrydelse forsat i op til 6 timer og der kan kobles en række ekstra enheder på, så som dør sensor og udendørssirene. Klart det bedste valg til virksomheder.