Hvilket label software skal jeg vælge?

Sponsoreret

Hvis du og din virksomhed skal investere i labelprintere, så skal du naturligvis også tage en beslutning om, hvilket label software du skal anvende. Det kan være svært at beslutte sig, særligt hvis du er ny inden for området. Læs med i denne artikel, hvor du kan få et indblik i to forskellige slags label software.


 


BarTender Label Software


Med dette software får du mulighederne for nemt og effektivt at designe dine egne etiketter og skabeloner, så de passer til netop din virksomheds udtryk. Samtidig er det muligt at konfigurere og oprette forbindelse til de datakilder og de forskellige former for systemer, som du har brug for. Derudover kan du lancere udskrivningskommandoer fra alle salgs systemer, operativsystemer og enheder. På denne måde forhindres dine labels aldrig i at komme frem. Ved hjælp at BarTender Label Software kan du nemt automatisere udskrivning og styring af stregkoder, plastkort, etiketter og meget mere. Dette er muligt mens sikkerheden og effektiviteten er i top. Derudover overholdes alle regler og standarter også til punkt og prikke ve hjælp af BarTender-softwaren.


 


NiceLabel Software


NiceLabel Software brander sig på at være specialister indenfor automatiseret print. De mener netop, at automatiseret print er en løsning på at undgå fejl på din udskrift. Du kan dog se et preview af din etikette, inden du printer, så du er fuldstændig sikker på, at du printer det, som du vil. Med NiceLabel Software kan du printe etiketter med stregkoder og data. NiceLabel Software har en sammenlignelig opsætning med Word, hvilket gør det komfortabelt at navigere rundt i. Du vil opleve at tekstfeltet tilpasser sig automatisk, så designet på din udskrift ikke kommer til at se dumt ud, uanset om du har skrevet en stor eller lille tekstmængde. NiceLabel har tre forskellige former for software, så du kan downloade det, som passer bedst til dine behov. Du kan også sagtens opgradere softwaren, som din virksomhed vokser.


 


Hvilken en?


Uanset hvilket software du vælger at benytte dig af, så er begge ovenstående softwares brugbare. I forhold til BarTender Label Software skal du ikke tage helt så mange beslutninger, som du skal i forhold til NiceLabel Software. Til gengæld kan det dog være rart med mange muligheder, når du er blevet vant til at lave labels og meget mere. Så det er bare at komme i gang med at prøve og sende udskrifter til din Brother printer.