Kom lidt væk fra computerskærmen og prøv kræfter med et escape room

Sponsoreret

Her i Danmark er der skudt fuld gang i sommerferien, og med så mange dage fri, så kan det være svært at finde ud af, hvad du skal begive dig til. Her på siden har vi dog mange forslag til både spil, programmer og diverse andre downloads.


Masser af spil, downloads og andre programmer til rådighed


Alle her i Danmark og verden over, har i den grad været mærket af pandemien. Herhjemme lukkede landet
ned i starten af marts, og vi havde pludselig et utal af begrænsninger. Vi skulle blandt andet bruge meget tid herhjemme, uanset om det var ift. Skole eller arbejde. Som nævnt, så har vi masser af spil her på siden, som du kan tage et kig på, da vi er gode til at opdatere hvilke du kan downloade. Men vi er også indforstået med, at mange har haft mere en rigeligt med tid til at sidde derhjemme foran computeren, og måske hellere ser, at de laver noget lidt andet sammen, når nu muligheden er der. Så hvad siger du til et escape room? Vi garanterer dig for, at det bestemt ikke er noget hvor du bare sidder ned, men tværtimod skal op og i gang, sammen med nogen du holder af, og virkelig tænke over hvad dit næste skridt er.


Hvad er et escape room?


Vi er med på, at ikke alle ved hvad et escape room er, så lad os endelig forklare. Et escape room er et rum du bliver låst ind i med en gruppe. Denne gruppe kunne være din familie eller dine venner. Derefter handler det om at løse gåderne på tid, og forhåbentligt komme ud inden tiden er gået. Det handler om at være hurtigt tænkende, men samtidigt også tænke logisk. Det er en fed måde at samarbejde med andre på, og det er bestemt noget som kan fjerne tankerne fra pandemien. Disse escape rooms har forskellige temaer, og de varierer alt efter hvad du foretrækker. Hvis du klikker på det overstående link, så vil du f.eks. kunne læse om dette escape room. Her er temaet at der er en dødelig epidemi som du skal finde kuren til, inden for 75 minutter. Lyder bekendt, ikke sandt? Mange escape rooms fungerer nærmest som et aktivt computerspil som du selv er en del af, og det er der mange der synes rigtig godt om. Du får lov til at prøve noget andet end du er vant til, og adrenalinen i kroppen kører på højtryk, eftersom der er tid på det du skal finde ud af. Så hvis du mangler noget at lave denne sommer, så har du i hvert fald vores bud på, hvad der kunne være en god idé.