Lav en hjemmeside hurtigt og nemt – brug et CMS-system

Mange vil blive overrasket over, hvor let det egentlig er at komme i gang med at lave sin egen webshop eller hjemmeside. Benyt dig f.eks. af et gratis CMS-system, og oplev hvor nemt og hurtigt det kan gøres. CMS dækker ganske enkelt over såvel indholdsstyring og som vedligeholdelse af dit website, og det er et webprogram, der kører på en webserver. Det bruges bl.a. til at styre og udgive en virksomheds hjemmeside, såsom sidens menu, nyhedsbreve, billeder, video og meget andet indhold. Alt dette bliver altså styret fra en standard internetbrowser, og teksterne bliver styret i et online teksteditor-program, ligesom man kender det fra Word.



Der findes i dag et hav af valgmuligheder, når det kommer til CMS-systemer, men der er dog enkelte, som er bedre end andre.



Benyt dig eksempelvis af Joomla eller Wordpress, når du skal lave en hjemmeside


 
Ved at gøre brug af Joomla får du åben og tilgængelig kildekode, hvor du helt selv kan bestemme, hvad der skal ændres, og hvornår den pågældende ændring skal udføres. Herudover får du ingen faste licenser, og med Joomla kan du blot fokusere på alt det, der er det mest væsentlige for dig, nemlig websidens indhold. Endelig er programmet ekstremt brugervenligt og lettilgængeligt for både den uerfarne samt for en garvet webdesigner.



Du kan også vælge at lave din egen hjemmeside vha. WordPress. Dette program kræver ingen programmering, og det hele foregår på dansk, såfremt du ønsker det. Man kan desuden skifte sidens udseende med få klik, og du har adgang til tusindvis af designs. Endelig har du mulighed for at oprette lige så mange sider, som du ønsker, og hele redigeringsprocessen minder om det, man kender fra arbejdet med et Word-dokument. WordPress tilpasser sig altså dine specifikke behov, og det er derfor et af de mest fleksible CMS-systemer, der findes på markedet lige nu.



Lav din egen gratis hjemmeside med eget domæne på Bricksite.dk



Bricksite giver dig alle de nødvendige værktøjer, så du kan kreere din helt egen hjemmeside så let som ingenting. Mød dine besøgendes behov, og benyt dig af deres danske support, som rådgiver dig og hjælper dig med at udnytte de mange muligheder bedst muligt. For at kunne benytte sig af Bricksite behøver man ikke at være webekspert. De har nemlig gjort det lettilgængeligt for alle og enhver med de simple redskaber, så du hurtigt kan komme i gang med at lave en SEO-venlig hjemmeside, som hurtigt vil kunne skaffe dig en rigtig god placering i søgemaskinerne.



Hos Bricksite finder du et bredt udvalg af forskellige effektive og smarte værktøjer, som er lette at bruge, og som hjælper dig med at få lige præcis den hjemmeside og det udtryk, du ønsker. Du kan bl.a. få webshop, nyhedsbrev, et galleri og meget andet. Bricksite leverer kort og godt alt det, du skal bruge for at kunne lave din egen hjemmeside med eget domæne; du skal blot vælge lige akkurat det design, der passer bedst til dig, og herefter kan du tilpasse det løbende. Det kræver blot få klik, og så vil du kunne justere farverne, uploade et logo, skifte baggrunden osv. – det tager blot få minutter.