Lav en video om til 3D video!

Konverter enhver almindelig video til 3D format ved hjælp af den fantastiske 3D Video Converter
Vil du gerne nyde at se favorit film og videoer i 3D format, i stedet for ”flade” 2D videoer?
Det er ikke noget problem, hvis du bruger 3D Video Converter – et af verdens bedste programmer til konvertering af almindelige 2D videoer til anaglyph 3D format.
3D Video Converter er et simpelt, dog kraftfuldt konverterings software for Windows, der transformerer input video filer om til anaglyph rød-cyan 3D udlæsnings video. Hastigheden af konverteringen er utrolig hurtig, og det kommer an på den aktuelle størrelse af input filen. En anden fordel: programmet konverterer ”flade” video filer om til anaglyph 3D video uden at miste noget af sin kvalitet. 3D Video Converter støtter alle kendte video formater, plus nogle ukendte. Det er intet under at denne software er kåret som prima-værktøjet for konvertering af film og videoer, til anaglyph rød-cyan 3D format, af dens brugere.
Opdag 3D teknologi med 3D Video Converter. Anskaf et par røde-cyan 3D briller og begynd at se dine sædvanlige 2D film i 3D, ved at konvertere dem med 3D Video Converter. Vi har testet både den gratis prøve- og den prissatte version af 3D Video Converter; den gratis version er ikke begrænset af tid, den har bare et vandmærke på udlæsningen af videoen. Så her kan du finde ud af hvordan man konverterer almindelige videoer til anaglyph 3D ved brug af 3D Video Converter:
1. Download 3D Video Converter og installer programmet på din PC.
2. Installationen er utrolig hurtig. Du skal blot tjekke nogle bokse og du er færdig.
3. Når installationen er færdig, skal du blot klikke på 3D Video Converter ikonet på dit skrivebord, for at starte programmet. Du vil se, at 3D Video Converter er designet i form af rød-cyan 3D.
4. ”Træk og slip” filen til programmets interface og du vil se, at konverteringen af din fil til 3D er startet automatisk.
5. Når konverteringsprocessen er færdig, vil du blive gjort opmærksom af den korresponderende pop-op besked. Klik ”OK” for at blive anbragt i folderen af 3D Video Converters output video.
6. Nu kan du se din konverterede video fil i enhver multimedia afspiller, som er installeret eller bare brænd den til en CD og se den på hvilket som helst hardware apparat.

Hvordan du kan se hvilken som helst video i 3D format på din PC


At se 3D film er nu til rådighed for IMAX brugere og ejere af dyre hjemmebiograf systemer. Faktisk kan utrolige 3D film blive nydt i dag af alle, der er fascinerede af 3D teknologi. Alt, hvad du mangler, er blot en professionel media afspiller, der konverterer dine sædvanlige 2D videoer om til 3D i realtid. 3D Video Player er præcis den slags software.
En kraftfuld applikation for Windows, 3D Video Player gør dig i stand til at se favorit scener og film i anaglyph rød-cyan 3D format. Hovedegenskaben ved programmet er dets specielle 3D knap, hvilket aktiverer 3D-form ved kun et klik. For at se i dybde af den konverterede 3D video, er alt hvad du har brug for, et par røde-cyan 3D briller og klik på den magiske ”3D” knap for at aktivere 3D afspilning.
Så hvordan kan jeg se almindelige videoer i 3D format ved brug af 3D Video Player? Læs videre og du vil finde ud af hvordan:
1. Download 3D Video Players gratis prøve version og installer det på din computer. Den gratis prøve version er fuld funktionel, hvorimod den efterlader vandmærker på udlæsningen af videoen, hvilket kan blive fjernet ved at købe produktet.
2. Igennem installationen behøver du blot at markere et par bokse. Processen er utrolig hurtig.
3. Efter 3D Video Player er blevet installeret på din PC, vil du se programmets ikon på skrivebordet. Klik på det for at åbne programmet.
4. I bunden af programmet vil du se en ”OPEN” knap. Ved at klikke på den, kan du vælge hvilken videofil, du gerne vil afspille. Alternativt kan du bare ”trække og slippe” den valgte fil på programmets interface. Det vil tage et par sekunder for 3D Video Player at være færdig med processen af den valgte fil (rotationen af cirklen i midten af skærmen) og starte dens afspilning.
5. Når behandlingen af filen er færdig vil 3D Video Player begynde at afspille den i almindelig ”flad” 2D form. For at aktivere anaglyph rød-cyan 3D form skal du klikke på ”3D” knappen i bunden til højre for interfacet.
6. Det var det! Nyd at se favorit film og videoer i pragfuld 3D ved brug af 3D Video Player

Links


-Læs mere om 3D Video Converter
-Download 3D Video Converter
-Besøg producenten bag 3D Video Converter