LED belysning er fremtidens nye lys- og energikilde for mennesket

Ingen kan diskutere at udviklingen indenfor teknologien skrider hastigt frem, og at det er til gavn for rigtig mange mennesker. Også indenfor belysning er der i de senere år sket en hastig udvikling, som er gået fra gammeldags glødepærer – til sparepærer, og nu til LED belysning. LED pærer og LED lysstofrør er ved at overtage markedet, og det er der mange gode grunde til.


 


LED belysning er mindre skadelig og giver mere energi


LED belysning fra Mrperfect.dk er meget mindre skadelig for mennesker, og den har faktisk en positiv effekt på både vores fritidsliv og arbejdsliv. Lys er menneskets energikilde i mange sammenhænge, og vores aktivitetsniveau afhænger meget af lyset. Jo bedre lys eller belysning vi udsættes for, des mere aktive og koncentreret er vi. Vi dæmper lysets styrke, når vi skal hygge, og slukker det, når vi skal hvile eller sove. Det bedste lys er dagslyset. Her er vi vågne, og skal være aktive – vi skal leve og vi skal arbejde. Men dagslyset er ikke altid til stede, og nogle gange er det der for meget. Derfor er det nødvendigt, at justere på lyset, så vi får mest ud af tiden.


 


LED skaber koncentration og fokus


LED lyset og LED paneler fra Mrperfect.dk er bare bedre til at erstatte dagslyset end noget andet vi kender. Det afgiver hverken UV stråling eller varme, og det gør det langt mere behageligt og sundt. LED pærer eller lysstofrør blænder ikke, og det reflekteres ikke på samme måde som fra en almindelig pære. Disse fordele gør, at vi langt bedre kan udføre vores arbejde, uden at vi får gener af det. Det skærper vores koncentrationsevne og vi kan bedre holde fokus i længere tid af gangen. Det giver større effektivitet og et langt bedre arbejdsmiljø.


 


Spar mange penge med LED


Ud over de mange positive menneskelige konsekvenser af LED belysning, så er der en lige så stor og god grund til at bruge LED pærer eller lysstofrør som den primære lyskilde – nemlig økonomi. LED belysning bruger langt mindre energi end de gammeldags lyskilder. Du kan spare op til 40 procent ved at skifte til LED belysning, og det giver en langt mindre belastning af vores miljø. Hvis du starter i det små, med at skifte fra sparepære til LED pære, hver gang det er nødvendigt – når den gamle ikke kan længere, så koster det heller ikke mere i investering. Som bonus kan du så glæde dig over, at en LED pære holder i cirka fire gange så lang tid som en sparepære.


Du kan ligeledes læse denne guide om gode LED sparepærer igen fra Mrperfect.dk


 


Summen af fordele giver bedre bundlinje


Når du sammenholder alle de fordele der er ved at bruge LED belysning frem for de gamle sparepærer eller lysstofrør, så kan du nok hurtigt se, at det slet ikke kan betale sig at lade være. Du går simpelthen glip af et kæmpe potentiale – for ikke at sige gevinst, hvis ikke du skifter - og det hurtigst muligt. Hvis en almindelig pære koster dig 50 kroner om året, og du sparer 40 procent, så er det 20 kroner ned i lommen for hver pære. De fleste boliger har rigtig mange lyskilder, og du kommer hurtigt op på fire til fem hundrede kroner i besparelse. Har du virksomhed, så er beløbet endnu højere, og så kan du ovenikøbet øge dine medarbejderes indsats med stor gevinst på bundlinjen til følge.


 


Jo før des bedre


LED belysningen er lidt lige som internettet – det er kommet for at blive i mange år frem, og det er nu at festen starter for dem som udnytter de mange fordele, som er kommet med udviklingen. Jo før du starter på et skift, des hurtigere høster du besparelserne på pengepungen, og jo før får du et bedre lys i din hverdag, og dermed en højere livskvalitet i form af energi og velvære.