Lidt om AVG

AVG står for Anti-Virus Guard, som er en familie af anti-virus og internet sikkerheds software til Windows, Linux, Mac OS X, og FreeBSD platforme, udviklet af AVG Technologies, et børsnoteret tjekkisk selskab, tidligere kendt som Grisoft.
Mærket AVG kommer fra Grisoft første produkt, "Anti-Virus Guard", der blev lanceret i 1992 i Tjekkoslovakiet. I 1997 blev de første AVG licenser solgt i Tyskland og England og i 1998 blev det introduceret i USA og har derefter fået stigende popularitet og omsætning.
I 2006 voksede AVG sikkerhedspakke til også at omfatte anti-spyware, som AVG Technologies erhvervet fra Ewido Networks, en anti-spyware-gruppe. Samme år meddelte Microsoft at AVG-komponenter ville være til rådighed direkte i Windows Vista-operativsystemet hvilket var en stor gevinst for AVG.
AVG Technologies erhvervede Exploit Prevention Labs (XPL) i december 2007, og indarbejdet dette selskabs LinkScanner, sikker søgning og surf teknologi, i AVG 8,0 sikkerhed produktsortiment udgivet i marts 2008. Lidt senere i januar 2009 købte AVG Technologies Sana Security, en software udvikler af forebyggelse mod identitetstyveri. Denne software blev indarbejdet i AVG produktsortiment udgivet i marts 2009.
Ifølge AVG Technologies, har over 106 millioner brugere AVG Anti-Virus beskyttelse, herunder brugere af Free Edition. Så det må siges at AVG har taget en stor del af markedet. Og mange af dem sidder med den gratis version af AVG.
AVG Free Edition har tidligere været ansvarlig for popup-annoncer, der reklamerer for ikke-frie versioner af AVG Anti-Virus og AVG Internet Security, som hævder at give mere omfattende niveauer af beskyttelse. AVG Anti-Virus 8.5 Free Edition brugere er nu også omfattet af en daglig pop-up reklame kampagne for en "anbefalet opgradering" til AVG Internet Security. En "leder" på AVG gratis version forum har udtalt, at denne annonce vises en gang om dagen i en måned hvert år.
Men AVG har utallige af AVG versioner, som hvert kan noget specielt således du kan finde et sikkerheds program som passer lige til dine behov og pengepung.
AVG Technologies sælger også AVG Anti-Virus og Internet sikkerhedsløsninger til web/fil-servere eller e-mail-servere, der kører enten Linux, FreeBSD eller Windows.

AVGs Egenskaber


AVG har de fleste af de almindelige funktioner i moderne anti-virus og internet sikkerhedsprogrammer, herunder regelmæssige scanninger efter virus, malware osv., scanninger af sendte og modtagne e-mails, evnen til at "reparerer" nogle virus-inficerede filer, og et karantæne område: "Virus Vault", hvor inficerede filer afholdes indtil brugere tager stilling til deres skæbne.
Det patentanmeldte LinkScanner teknologi erhvervet fra Exploit Prevention Labs, der er indbygget i de fleste AVG produkter, giver real-time opdateret beskyttelse mod exploits og drive-by downloads. LinkScanner omfatter: Search-Shield - en sikker søgning komponent, der sætter sikkerhedsbedømmelser ud for hvert link i Google, Yahoo! og MSN søgeresultaterne, samt Active Surf-Shield - en sikker surf komponent, der scanner indholdet af en hjemmeside i real-time til at sikre at siden er sikker.
Men AVG har som sagt utallige af flere features og lige så mange produkter. Så der er sikkert noget for enhver hvilket gør AVG til et af de mest populære virus programmer i verden. Du kan downloade de forskellige versioner af AVG direkte her på DLC.dk:
-AVG Anti-Virus
-AVG Anti-Virus Free Edition
-AVG Anti-Virus plus Firewall
-AVG Internet Security
-AVG Internet Security
-AVG PC TUNEUP