Lost Ark rammer 20 millioner spillere og fremtidige forandringer til spillet

Lost Ark udkom i midten af februar, og siden da har spillet formået at skaffe sig en stor fan gruppe, som flittigt spiller spillet dagligt. Steamcharts har kunne rapportere, at der dagen efter spillets udgivelse på Steam var hele 1.3 millioner online spillere samtidigt. Siden da er tallet faldet en smule til omkring 850.000 spillere om dagen, men det er stadig pæne tal på en enkelt platform og har da også gjort Lost Ark til et af de mest spillede Steam titler allerede. 


Derudover har Lost Arks Team også meldt ud, at mere end 20 millioner spillere spiller Lost Ark over hele verden. Alene i vesten er der mere end 10 millioner Lost Ark spillere, hvilket er noget af en præstation for et spil, der ellers kun har været ude i en måneds tid. Amazon har været ude med riven - mere end 1 million bot kontoer bannet


Folk, som har spillet Lost Ark de sidste uger vil uden tvivl været løbet ind i en bot konto her og der. De er nemme at spotte i folkemængden med deres ens kostumer og den måde, de kan teleportere sig gennem vægge på, og glitcher, når de transporterer sig på tværs af Arkesia, lige efter hinanden.


Bots er med til at ødelægge spillet, da de kan blokere andre spillere fra at komme ind i spillet og derudover også er med til at både understøtte, men også manipulere med det online marked, da de kan høste materialer meget mere effektivt og i langt større mængder end den almindelige spiller. 


I et forum opslag, har Lost Arks Team været ude og informere spillerne om at mere end en million bot kontoer er blevet termineret officielt, i et forsøg på at holde spillet så autentisk som muligt. Hvis der af den ene eller anden grund skulle være spillere, som er blevet ramt af ban-bølgen, uden at have lavet bot arbejde, så kan man altid sende en support ticket til holdet, som derefter vil genoverveje, hvorvidt bannet kan hæves eller ej. 


I sidste ende er dette ban (og eventuelle fremtidige installationer) et positivt tegn på, at udgiverne er interesserede i et legitimt produkt, som er sjovt at spille for spillerne selv, i stedet for (blot) at være en malkeko, de kan tjene penge på. Store forandringer på vej til Lost Ark


Selvom Lost Ark først lige er blevet udgivet i vesten, så har spillet eksisteret i den østlige del af verden i tre år allerede. Af denne grund kan vestlige spillere også forvente hyppige opdateringer til spillet - og det er også allerede tilfældet her fra starten af. Vi ved, at der kommer opdateringer til spillet allerede i marts. 


For eksempel er det allerede blevet offentliggjort, at Lost Ark spillere i vesten inden længe kan nyde den Abyss Raids og kæmpe mod monsteret Argos, som man skal kæmpe imod i tre forskellige faser, som hver især giver et bestemt niveau af loot  • Fase 1 → Item Level 1370 gear. 

  • Fase 2 → Item level 1385 gear. 

  • Fase 3 → Item level 1400 gear. 


Den øgede sværhedsgrad, som følger med hver fase, markeres også i bossens design, som du kan se på billedet herunder. Derudover har Lost Ark også allerede meldt ud, at spillet i vesten vil have et større fokus på at gøre verden mere virkelig i dets karakter-afbildning - i hvert fald på visse områder. Karaktererne, både mænd og kvinder, har stadig meget urealistiske kroppe, som det ofte gør sig gældende i asiatiske MMORPG’er. Du kan også se et lille udpluk af hvad denne boss har at byde på, på Lost Arks officielle twittter, hvor der ligger en 1-minuts video.


Men det er Smilegates og Amazons ønske, at den vestlige version af Lost Ark skal gøre det muligt for spillere at opleve spillet ud fra den figur, de selv ønsker, som vi også beskrev det i vores anmeldelse af spillet. Det vil sige, at vi i fremtiden vil se langt flere kønsmuligheder i forhold til de meget låste stereotyper, vi har nu, i for eksempel den feminine kønslåste Mage class og den maskuline kønslåste Warrior class. Disse forandringer vil komme løbende og vil blive indarbejdet i class reworks i den vestlige klient.