Lovende fremtid for investering i kryptovaluta

Sponsoreret

Sådan kommer du godt i gang med investering i bl.a. Bitcoin


Der er forskellige argumenter for og imod investering i kryptovaluta, og modstanderne har længe brugt de svingende kurser på bl.a. Bitcoin som det stærkeste modargument. Det bliver dog højst sandsynligt ændret inden for en overskuelig fremtid. Kommende globale regulativer, der primært har til formål at stabilisere kryptovaluta, er nemlig under udvikling, hvilket gør investering i bl.a. Bitcoin mere og mere fordelagtig. 


Den positive udvikling, som vil gøre det sikrere at investere i Bitcoin, Ethereum, IOTA og de andre former for kryptovaluta, understøttes af den amerikanske præsident Donald Trumps reaktion på Libra, som er Facebooks kommende onlinevaluta


Trump fremstiller nemlig ganske fornuftige og realistiske krav om, at der udformes ny lovgivning inden for digitale valutaer, som kan beskytte brugernes privatliv og finansielle dataudveksling. Disse krav om regulativer inden for online valuta vil med stor sandsynlighed møde bred opbakning i blandt andet EU, hvor mange medlemslande allerede støtter ny regulation af kryptovaluta


Facebook har over 2,3 mia. brugere verden over, så betalingsmidlet Libra kommer sandsynligvis til at opnå lynhurtig udbredelse fra sin lancering i foråret 2020. Og den popularitet og udbredelse vil utvivlsomt love godt for investering i bl.a. Bitcoin.


 


Grundig viden om kryptovaluta er vejen til en god investering


Er blockchain-teknologi, aflæsning af kurser og decentraliseret online valuta ikke lige dine spidskompetencer, kan det virke uoverskueligt at kaste sig ud investering. Men du behøver omvendt heller ikke tage en 6-årig diplomuddannelse på IT-Universitetet for at investere klogt i kryptovaluta!


Der findes et væld af solide og tilgængelige introduktioner til teknologierne bag de forskellige kryptovalutaer og guides til, hvordan du kan investere klogt i Bitcoin. På den danske side Coinbox finder du bl.a. udførlige introduktioner til Bitcoin, Ethereum, Iota og Ripple samt grundige guides til og anmeldelser af de forskellige platforme, du kan investere i kryptovaluta fra.


 


Forskellige typer af investeringsplatforme


Helt grundlæggende findes der to måder, hvorpå du kan investere i Bitcoin, Ethereum og de andre kryptovalutaer. Den ene form er en såkaldt investeringsrobot eller kryptorobot, som automatisk køber og sælger Bitcoins for dig, alt efter kursudviklingen. Der findes forskellige grader af, hvor aktiv, du selv skal være i forhold til denne investeringsform, så læs altid grundigt op på investeringsplatformens services samt anmeldelser og udtalelser fra brugere. 


Den mest udbredte form for investering er dog, at man ved hjælp af en investeringsplatform selv holder øje med kursudvikling inden for sin valgte kryptovaluta og køber og sælger for at opnå et fornuftigt afkast. Dette kræver selvsagt lidt mere aktivitet fra din side, men igen behøver du ikke have børsmægler eller clairvoyante kræfter.


På de bedste investeringsplatforme, som specialiserer sig i kryptovaluta, vil du nemlig altid kunne få nyheder og andre essentielle opdateringer, som kan hjælpe dig til at træffe vigtige valg og i sidste ende at få de bedste afkast.