Mere energi foran computeren

Sponsoreret

Som altid antager vi her på DLC.dk, at du tilbringer en del tid foran computeren. Dette i hvert fald i form af dit arbejdsliv, men også i din fritid. Vi har sidste år gennemgået en række temaer her på bloggen, så som indretning af nyt kontor, valg af kontormøbler, lyset på din arbejdsstation og meget mere. I dag vil vi gå mere til dig og det inde i dig.


For nok er det vigtigt, at arbejdsstationen er optimeret og opdateret til dagens standarder, men for at det meste ud af dette er det vigtigt at du også er i hvert fald i nogenlunde god stand og har det rette brændstof på.


Dit output både når der er tale om stilsiddende arbejde, gaming på højt niveau og nydelsen ved et godt computerspil er noget der ligner korrelateret til din form og indtag af brændstof. Og vi bliver ved med at kalde det brændstof, både fordi det er januar, men også fordi det er det mad og drikke er for dig. Du ville aldrig fylde fritureolie på din bil, så hvorfor fylde det i dig?


Ok, det kan smage godt, men det er intet i forhold den gevinst du får, både på kort, mellemlang og lang sigt ved at passe på dig selv ved at motionere og spise sundt.


Start let ud, men gør det systematisk og over en lang periode for at opnå bedst mulige resultater og få motivation til at udvide processen.


Start f.eks. med en kort, rolig løbetur om morgenen efter en banan og/eller bare et glas vand. Når du kommer tilbage fra turen, så brug tilpas med tid til at tilberede dagens vigtigste måltid, morgenmaden. Sørg for din krop får de mineraler, vitaminer og fibre, som den har brug for. Tænk over, hvilke ingredienser der bruges. Alt lige fra mel til hvilken type af pålæg. Du vil blive overrasket over, hvor stor forskel der er på råvarer, hvor meget bedre du kan have det og hvor meget mere du kan yde. Godt nytår!