Mobilen som tidsfordriv

Sponsoreret

Det er næsten blevet folkesyge. Læg mærke til det næste gang du står og venter på toget. Du tjekker din telefon. Du tjekker den igen. Der er blot gået en enkelt minut, men det føles som tyve. Grundlæggende handler det om, at vi er blevet vant til konstant at blive stimuleret af lysets skærm. Det er ikke sundt, men når kedsomheden rammer, er det jo meget rart alligevel. Brug derfor mobilen som tidsfordriv. Hvad kan du finde på? Læs med herunder.


Spil


I starten da mobilen med et display kom frem på markedet, da var spillet Snake det helt store. I dag er der ingen grænser for, hvilke spil du kan spille på mobilen. Du kan finde alt fra hjernevridere til byggespil til de typiske bil-spil med fart over feltet. Det er et fantastisk tidsfordriv. Finder du spil, hvor du skal nå en highscore, så kan du udfordre dig selv hver gang du sidder i toget. En anden god ide er at spille strategiske spil, hvor du får aktiveret hjernen. Du får stadig den samme stimuli, men du udnytter den til fulde.


Sociale medier


Går du ind på oversigten over, hvad du har brugt det meste af din mobile tid på, så er det de sociale medier, som indtager en klar førsteplads. Det er ikke uden grund. Det er med tiden blevet en stor del af vores sociale grundlag. Vi føler vi kender de mennesker i den anden ende, fordi vi kan følge med i deres husbyggeri eller graviditeten. Vi kan ligeledes skrive med alle de mennesker vi lyster – også på tværs af landegrænser. Sikre dig derfor et godt mobilabonnement med fornuftig data, så du altid er med på, hvad de andre finder på. Med et godt mobilabonnement kan du også bruge tiden på at ringe til dine venner og din familie, så I sammen kan vende verdenssituationen. Det er altid sjovere, når I kan høre hinanden stemmer. Det stimulere noget i hjernen hos os.


Mobilen som arbejdsstation


I takt med den større brug af mobiler, så er størrelsen på dem også vokset. Det handler til dels om, at flere bruger deres mobil som arbejdsstation. Det er muligt med internettet på mobilen at tjekke mails og styre forskellige slags ark og kurver hjemmefra på mobilen. Udnyt dette i din ventetid, hvor du alligevel ser på uret flere gange i minuttet. Når du kommer frem på arbejdspladsen, behøver du på denne måde ikke begynde med at blive bombarderet med hundredvis af mails.