MyInternetSecurity GOLD 2012

I en verden hvor Internettet bliver en stadigt mere integreret del af hverdagen, er det vigtigere end nogensinde før at være sikret korrekt mod de trusler, vi dagligt eksponeres for online. Ved at kombinere en række effektive enkeltværktøjer i én samlet pakkeløsning, sikrer MyInternetSecurity GOLD 2012 dig og din computer mod virus, spyware, phishing og meget andet. Læs mere og bliv klogere på MyInternetSecurity GOLD 2012 - en komplet online sikkerhedsløsning for private.


Fire sektioner og mange talenter


En af de store fordele ved at vælge MyInternetSecurity GOLD 2012 er, at pakken sikrer dig mod et bredt spektrum af trusler og sårbarheder online. Du har med andre ord ikke brug for andet end MyInternetSecurity GOLD 2012 for at føle dig fuldstændig sikker på Internettet, og naturligvis er programmet fuldt ud i stand til at fungere uden din indblanding. Det eneste du skal gøre er at åbne installeringsprogrammet - resten går helt af sig selv. MyInternetSecurity GOLD 2012 er bygget op omkring et enkelt program, der består af disse fire underliggende sektioner:


My Computer - beskyttelse mod virus, spyware og malware


Det første af i alt fire ben i denne sikkerhedspakke er My Computer, der effektivt beskytter din computer mod sløvende og potentielt skadende programmer og applikationer. Med nyudviklet software sikrer My Computer dig ved at afvise og destruere program-bårne sikkerhedstrusler som virus, spyware og malware, som på hver sin måde kan true dit liv på Internettet. My Computer sørger blandt andet for at kun du kender kodeordet til din Netbank, at din computer starter og fungerer gnidningsløst og at du generelt kan føle dig tryg ved at færdes online.


My Internet - beskyttelse mod spam og phishing


Hvor hovedparten af de gængse sikkerhedstrusler for blot få år siden var båret af selvstændige programmer, er det i dag blevet nemmere for ondsindede hackere at skade dig direkte i adresselinjen i din webbrowser. My Internet sørger for at du kan surfe på nettet uden at skulle bekymre dig om denne type trusler, og beskytter helt konkret dine personlige oplysninger mod spam, phishing og andre useriøse hjemmesider. At kunne surfe frit og uden bekymringer er altafgørende i dagens Danmark, og derfor har vi gjort os umage med at udvikle netop denne funktion.


My Files - Beskyttelse og backup af dit online liv


Uanset om du har været offer for en ondsindet hacker, skadende software eller selv er kommet til at slette vigtige filer fra din computer, kan dette volde store problemer for din computers ydeevne og funktionalitet. My Files er en simpel og fleksibel backup-løsning, der gør det muligt at genskabe vigtige personlige data i tilfælde af hacking, virus eller fejlsletning. My Files er endvidere en stor hjælp hvis du er nødt til at reinstallere din PC, og ønsker at vende tilbage til en computer med samtlige tidligere passwords, brugerkonti mv.


My Kids - Beskyttelse af dine børns liv på Internettet


Internettet har betydet kolossalt meget for udviklingen af vores samfund i de seneste to årtier, men om muligt har omvæltningen været endnu større for vores yngste generationer, som i dag praktisk talt vokser op på nettet. My Kids sikrer at dette kan foregå på den bedst mulige måde, og at dine børn ved hjælp af effektiv og aktiv forældrekontrol kan færdes trygt på nettet - og undgår de forkerte websites. My Kids er simpelt og intuitivt at bruge, og giver mulighed for flere forskellige brugerkonti med forskellige rettigheder. Bliv sikker på Nettet i dag - Prøv MyInternetSecurity GOLD 2012!