MYSecureOnlineBackup Ny 2012 Version

Blandt virksomheder har det i mange år været en selvfølge at have online backup af de vigtigste dokumenter, kontrakter, billeder og filer, men det er først for ganske nylig at private også har fået øjnene op for den sande værdi af denne type service. For så lidt som 29 kroner om måneden kan du sikre dine vigtige dokumenter og digitale minder med automatisk online backup i vores topsikre datacentre, hvor alle filer synkroniseres hver eneste dag. Gør dig uafhængig af indbrud, brand, nedbrud og andre ulykker, og læs her, hvorfor MYSecureOnlineBackup er den perfekte løsning på personlig online backup.

Den ultimative tryghed


Med MYSecureOnlineBackup er du sikret mod alle former for ulykker og nedbrud. Hver eneste dag synkroniseres indholdet af dine udvalgte mapper til vores topsikre datacentre, hvor dine dokumenter og filer bliver gemt så længe som du har brug for det. I tilfælde af nedbrud logger du blot ind med dit brugernavn og password på en anden computer, hvorefter dine data kan kan downloades uden videre besvær. MYSecureOnlineBackup kan bruges til alle typer filer, men er primært henvendt til private PC-brugere med behov for sikker online backup af dokumenter, billeder, kopier af kontrakter og lignende.

Intet behov for fysisk backup


For så lidt som 29 kroner om måneden kan du få automatisk online backup af dine vigtigste data. Det eliminerer i samme ombæring behovet for fysisk backup - eksempelvis eksterne harddiske - som alligevel sjældent er sikre i tilfælde af indbrud, brand eller lignende ulykker. Det betyder samtidig at du sparer omkostningen til fysiske backupløsninger, og alene kan forlige dig på det faktum, at MYSecureOnlineBackup synkroniserer dine vigtigste digitale minder og filer hver eneste dag.

Ubegrænset plads og support


Vi ved naturligvis godt at forskellige PC-brugere har forskellige behov for online backup, og derfor er prisstrukturen i MYSecureOnlineBackup fleksibel og enkel. Afhængig af hvor meget plads du har brug for, betaler du ganske enkelt et månedligt gebyr, hvorefter backup-løsningen altid vil være tilgængelig - 365 dage om året og i alle Verdens afkroge. Prisen indeholder naturligvis fri support, så du kan få svar på alle dine eventuelle spørgsmål om MYSecureOnlineBackup og online backup generelt.

Hos os er dine data sikre


Som producent af anerkendt og hæderkronet antivirus- og firewall-software, forstår vi om nogen behovet for sikker opbevaring af filer. I vores datacentre er dine filer krypteret og topsikre, så ingen andre end dig selv har adgang. Vi bestræber os samtidig på 99,9% oppetid, hvilket betyder at du altid kan få adgang til dine backup-data på få sekunder.

Kom i gang med 10 minutter


Til trods for de mange funktioner og muligheder, er MYSecureOnlineBackup nemt og hurtigt at downloade og installere. Hele processen tager kun omkring ti minutter, hvorefter vores software helt automatisk vil begynde den indledende backup af dine udvalgte filer og dokumenter.
Gør dig fri af fysisk backup i dag, og prøv MYSecureOnlineBackup med det samme. Klik her.