Når flytningen er lige om hjørnet

Sponsoreret

Hvis du har brugt det meste af sommeren på at sidde foran computeren og spille computerspil, så er du måske ikke kommet helt så langt med den forestående flytning, som du havde håbet på at være. Den danske sommer har i høj grad indbudt til at sidde indenfor frem for at være udenfor, både da vejret viste sig fra sin værste side og også fra sin bedste side. Derfor er der altså ikke noget at sige til, at flytning og klargøring ikke stod øverst på listen, og heldigvis er der hjælp at hente, hvis tiden har indhentet dig.


Når der står flytning på programmet


Ifølge Danmarks Statistik er august måned den måned, hvor flest danskere flytter til en ny bolig efterfulgt af juli og september. Hvis du også har en flytning lige om hjørnet, så ved du sikkert, at der er meget, der skal ordnes i forbindelse med en flytning særligt, hvis man også skal fraflytte en anden bolig.


Oftest er det ting såsom at pakke, gøre rent og male, der står øverst på to-do listen, men med den computer-indbydende sommer vi har haft i år, så mangler der måske stadig at blive krydset et par punkter af listen. Skal man selv stå for istandsættelsen af den nye bolig, så er det oftest malerarbejdet, der ender med at tage mest tid væk fra andre ting. Hvis studiet eller det nye arbejde kalder, så er det måske ikke malerarbejde, man prioriterer at bruge sin tid på. Alligevel kunne det være rart at flytte ind i en bolig, der var nymalet og måske endda malet i de farver, man gerne vil have. Eksempelvis er der god mulighed for at indrette en rigtig spillehule med de rette vægfarver.   


Computerspil vs. Malerarbejde


Computerspil eller malerarbejde? Det er formentligt ikke et svært valg for de fleste, og det er hvad enten, man spiller computerspil eller ej.


Oftest er tanken om at male selv ikke så slem, som selve udførelsen, men hvad man oftest glemmer at have med i udregningen er, at malerarbejder også indebærer afdækning, forarbejde og tørretid. Altså er malerarbejde en større proces, som de fleste formentligt gerne vil undgå selv at skulle rode med. Alle de timer, der skal bruges på at male, kunne være timer brugt på at spille computer, og det er altså rimelig mange levels eller kills, man kan komme foran i spillet, hvis man lader andre klare malerarbejdet for en.


Med hjælp fra et malerfirma kan du koncentrere dig om dit computerspil, imens malerarbejdet bliver klaret for dig. Det er oftest en kaotisk tid at være midt i en flytning, og derfor er det rart at kunne slappe af, imens den nye bolig bliver klar til indflytning. Når først den nye bolig er nymalet, så er det oftest mere overskueligt at komme på plads.


Med hjælp fra en professionel maler behøver du ikke koncentrere dig om at skulle finde tid til malerarbejdet, og du undgår hurtige gør-det-selv løsninger og uskarpe kanter, og det er altså værd at have in-mente. Der skulle nødigt være noget, der forstyrrede øjet, når man skal koncentrere sig om at holde tungen lige i munden, så man kan komme videre i spillet.