Nye online services hjælper dig med at spare penge

Der er mange penge at spare ved at bruge internettet. Der findes efterhånden sammenligningstjenester indenfor alle mulige brancher f.eks. rejser, værksteder, advokater, tandlæger og teleprodukter.


Spar penge på faste omkostninger


Der er mange penge at spare på faste udgifter hver måned på produkter såsom internet, mobilabonnement og TV-pakke. Det er homogene produkter, hvor der ikke er de store forskelle på udbyderne, hvorfor prisen bliver det vigtigste parametre. Nemfinans.dk er et af de online services, hvor man kan sammenligne produkter såsom internet, mobilabonnement, a-kasser og TV-pakker.


Ved at undersøge internet priser kan man spare flere tusinde hvert år på samme ydelse f.eks. 10/10 mbit/s. Der er mange internet udbydere, som kører tilbud i tide og utide. Som forbruger er det stort set umuligt at holde øje med hvor de gode internet tilbud er, men på tjenester som nemfinans kan man hurtigt få et overblik over priserne og hvilke udbydere der kører tilbud lige nu.


Ved at sammenligne priser på mobilabonnementer kan man ligeledes spare rigtig mange penge på samme produkt. Priserne på mobilabonnementer svinger næsten fra uge til uge på grund af den store konkurrence blandt teleselskaber. Der er stort set unikke tilbud og brandudsalg på mobilabonnementer hver dag, hvilket skaber uoverskuelighed som almindelig kunde.Spar penge på lån


Ligesom der er mange penge at spare på de faste forbrugsgoder som stort set alle bruger, kan man også spare penge på lån. Der er stor forskel på hvor meget man skal betale i renter, etableringsomkostninger og gebyrer. Det er stort set umuligt at sammenligne lån, da det er en relativ kompliceret og tidskrævende proces at indhente lånetilbud fra flere banker. Her kan man dog også få hjælp, hvis man er åben overfor kviklån.


I modsætning til banklån kan man sammenligne kviklån, da vilkårene er åbne overfor alle. Kviklån er transparente og man ved præcis hvor meget man skal betale tilbage. Det ved man typisk ikke ved banklån før man kommer meget langt i processen og skal til at skrive under på låneaftalen. Se en oversigt over kviklån og sammenligne renter her. Du skal dog passe på med at tage SMS lån, da de kan blive meget dyre, hvis du ikke betaler disse lån tilbage.


Hvis man sidder med et dyrt SMS lån kan man spare op til flere tusinde kroner hver måned, hvis man omlægger lånet til et banklån eller billigt kviklån. Det er dog ikke alle SMS lån, som er hundedyre. Der findes gratis SMS lån, hvor man kan låne op til 4.000 kroner i 30 dage. Læs mere om SMS lån her.  Vær åben overfor deleøkonomien 


Der er både penge at tjene på at være åben overfor deleøkonomien, ligesom der er penge at spare.


Ved at udleje din bil på gomore.dk eller dinbilminbil.dk kan du tjene op til 500 kroner om dagen. Det kræver selvfølgelig at du ikke skal bruge din bil, men det giver nogle økonomiske muligheder. Hvis du udlejer din bil 20 dage om måneden tjener du 10.000 kroner ekstra hver måned. Det er nok til at finansiere købet af endnu en bil.


Hvis du er ude at rejse er der også muligheder for at tjene og spare penge. Når du er ude at rejse kan du med fordel udleje din bolig igennem airbnb.dk, hvor du kan ligeledes kan tjene 500 kroner om dagen, hvis du har en almindelig lejlighed eller hus i en større by. Hvis du er ude at rejse selv kan du spare mange penge ved at leje en lejlighed på airbnb.dk. Et hotelværelse i london kan sagtens koste 800 kroner per nat, og her er det muligt at finde et tilsvarende værelse til 400 kroner. Det er en besparelse på 400 kroner om dagen – det er også værd at tage med!