Opdatering af din virksomhed i 2019

Sponsoreret

2019 er året, hvor din virksomhed trænger til at blive fornyet. Ud med det gamle og ind med det nye. Det er i år din virksomhed går forrest, og i år i opnår jeres mål. For at skabe resultater, er det et godt udgangspunkt, at selve virksomheden afspejler det. En opdatering er derfor vigtig, så selv dine ansatte føler sig klar til at give år 2019 en skalle.


Få optimeret de vigtigste dele


Verden ændrer sig og bliver mere og mere digitaliseret. Det er derfor utrolig vigtigt at holde sig opdateret og følge med, så man stadig kan tilfredsstille sine kunder, og forblive i markedet. Nogle af de mest essentielle programmer, som er vigtige i din virksomhed, er Microsoft Office pakken samt en velfungerende internetadgang. Alt dette bør bare virke. Ellers får du både dine ansatte på nakken og kan miste kunder. Hos Abakion, sørger de for at du er opdateret med nogle af de vigtigste serviceydelser og forretningsløsninger. Forretningsløsninger, som indebærer Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Power BI og CRM. Som kan være utrolig vigtige for din virksomhed, da du gerne vil forblive i markedet.


Indretningen spiller en stor rolle


Andet, som du bør opdatere i din virksomhed, er affaldssortering. Det, at du sorterer affaldet ordentligt og hjælper miljøet kan give dig flere kunder. Ved en grøn baggrund i din virksomhed, har du mulighed for at fremme væksten. Det er nærmest en forventning at alle sorterer nu, men det er desværre langt fra alle der gør. Årligt findes der mere og mere plastik og skrald i havene, som dræber fiskene og ender ud i flere naturødelæggelser. En god start er derfor at i som virksomhed, og som individuelle personer får startet med at hjælpe. Tag et kursus og undervis dine ansatte og vis det betyder noget for dig, at i også har en fremtid i en renere verden.


Forruden at skabe mere respekt her, kan det være en god ide at få ændret på strukturerne i indretningen. Det kan skabe bedre dynamik blandt dine ansatte. Indsæt nogle hyggeområder på kontoret, hvor i kan tage en pause en gang i mellem og nyde en kop kaffe. Installer dermed også en kaffemaskine, som kan skabe mere motivation hos medarbejderne. Få udvidet med rum, hvor du kan undervise dine ansatte i de nye visioner og den grønne synsvinkel. Her kan du installere Fadeceilings, som absorberer uønsket rumklang og kan skabe optimal akustik i store og små miljøer. Ved opbygning af dette rum, kan give en mere seriøs og motiveret mindset hos dine medarbejdere.


Hvordan rammer du flere kunder


Din markedsføring har måske indtil nu været meget billboards, reklamer og annoncer i de forskellige blade. Noget du bør investere penge og energi i, er at promovere online. Næsten alle mennesker i Danmark har adgang til internet og computer. Det betyder også, at flere og flere er online og søger efter de produkter og servicer de har brug for, da det er nemmere med et hurtigt klik.


Noget du derfor bør gøre, er at få hjælp til digital marketing. Social Media annoncering, SEO og PPC er nogle metoder, som kan hjælpe dig med at ramme flere indenfor din ønskede målgruppe. Har du problemer med at finde din målgruppe, kan det også gøres ved disse metoder. Der findes mange virksomheder, som kan hjælpe dig med dette.


På Facebook har du mulighed for at lave annoncer, som rammer nøjagtig den målgruppe du gerne vil ramme. Her kan du også bruge Instagram, da Facebook ejer det. På instagram kan du også måle, hvor mange der besøger din instagram, hvilken alder de er og køn, samt mange andre faktorer. Du skal bare lave din instagram om til en virksomhedsinstagram.


Foruden på instagram, kan man også indsætte sporing på sin hjemmeside, hvor du kan finde frem til, hvem der besøger din hjemmeside, hvad tid, hvor de er fra og hvor de har fundet den fra. Om det er et link fra Facebook eller fra artikler. På den måde kan du også finde din målgruppe.


Har du midlerne, bør du også sætte et hold på at finde flere innovative ideer, så du er klar på at indsætte nye produkter i markedet, hvis dit produkt eller service bliver udfordret af andre billigere eller bedre alternativer.