Optimer virksomhedens IT

Uden den store tøven, så tør vi godt at skrive, at alle virksomheder benytter sig af en IT løsning og de fleste af flere, eller endda rigtig mange IT løsninger. Som oftest bliver de implementeret under pres når behovet opstår og bliver patchet sammen med de eksisterende løsninger i virksomheden. Videre foregår indkøb af afskaffelse af IT udstyr som oftest heller ikke særligt organiseret, men mere med fokus på virksomhedens operationelle drift.


 


Det er selv sagt ikke optimalt og derved er der ikke bare kæmpe besparelse at hente, men også øget effektivitet at vinde når alle systemer samarbejder og vedligeholdes korrekt. Det er der heldigvis en løsning på, så virksomhedens IT kører lige så effektivt og systematisk, som resten af områderne i de fleste virksomheder gør. Løsningen hedder 3 Step IT og kan besøges via linket.


 


De administrerer simpelthen virksomheders IT-udstyr og dets livscyklus, så denne del ikke bare effektiviseres men også gøres bæredygtig da meget IT-udstyr kan genbruges andre steder når I er færdige med det.


 


3 Step IT har en række forskellige løsninger, så det er ikke fordi de behøver at komme og overtage alt (som du måske tænker på, hvis du er IT chef) og du kan stadig styre virksomhedens IT i den grad du ønsker det og f.eks. installere specifikke programmer, som Open Office i stedet for Microsoft Office.


 


På samme må bliver du ikke påduttet en dyr sikkerhedsløsning, hvis du er tilfreds med udmærkede gratis løsninger, som AVG Free.


 


3 Step IT vokser vanvittigt i disse år og det er som regel et tegn på, at de yder en fantastisk service og har organisationen fyldt med glade og dygtige medarbejdere. Men andre ord bør du som IT ansvarlig overveje om ikke andet et møde med dem og som IT professionel bør du overveje en karriere hos dem. DLC.dk tænker Netcompany 2.0.