På disse hjemmesider kan du downloade skoleopgaver

Sponsoreret

Sidder du fast med en hjemmeaflevering i gymnasiet, og mangler du hjælp og inspiration til, hvordan du løser opgaven, så kan det være oplagt at bruge en studiehjælp hjemmeside, hvor du kan finde en tonsvis af færdige opgaver og noter, som du kan bruge til at få inspiration til. 


Måske vil nogle opfatte det som snyd, men gymnasierne er blevet meget skarpe i deres plagiatkontrol, at det faktisk nærmest er umuligt at kopiere noget fra internettet, uden det bliver taget i plagiat. 


Derfor skal man se det som en slags inspirationskilde, hvor man kan få en bedre forståelse for, hvad der kræves af opgaven og hvordan stilen/sproget skal være. 


Hvis du vil få et overblik over, hvilke spillere der er i markedet, så kommer der her et overblik over udbydere på det danske marked.


   1. Inspo.dk 


Inspo.dk er et af de skarpe spillere på markedet. Her finder du et stort udvalg af tidligere afleveret elevopgaver. Inspo er ikke gratis, men du skal derimod betale et månedligt beløb på 39/49 kroner om måneden, hvis du ønsker adgang til deres materialer. 


Du kan også vælge at betale et halvårligt medlemskab og lave en større besparelse. Når du laver et månedligt medlemskab, så får du mulighed for at lave 20 downloads om måneden. 


Inspo har ikke kun elevopgaver, men de har også et bredt udvalg at noter. Deres noter spænder sig alt fra generelle noter til specifikke niche noter indenfor bestemte emner indenfor f.eks. samfundsfag. 


Noterne kan bruges i tavleundervisningen eller hvis du skal følge op på et emne. 


   1. Studienet 


Studienet er den gamle spiller på markedet, der har eksisteret i mange år. Studienet er også den dyreste spiller på markedet. Hos Studienet koster et månedligt medlemskab 79 kroner. 


Studienet har ikke kun elevopgaver, men de har også deres egne guides og hjælpemidler. De har en faglig redaktion, der udarbejder højkvalitets hjælpemidler. Det betyder, at når du laver et medlemskab, så betaler du ikke kun for at få adgang til elevopgaverne, du betaler også for at få adgang til deres guides og hjælpemidler. 


79 kroner kan dog være mange penge for en person på SU, derfor skal du undersøge markedet godt og grundigt, før du vælger Studienet. 


   1. Opgaver.com 


Opgaver.com er den billige men lidt rodet løsning. På Opgaver.com har de over 70.000 opgaver til folkeskoleelever og gymnasieelever. På opgaver.com skal du ikke lave et medlemskab for at få adgang til en opgave. 


På Opgaver.com kan du gøre lidt forskelligt for at få adgang til opgaven. Du kan enten bytte dig til opgaven, betale et mindre beløb eller være med i konkurrencer, for at få opgaven. 


Kvaliteten af opgaverne svinger meget og det er ikke den bedste brugeroplevelse, som hjemmesiden byder på. Men hvis du vil finde en billig opgave til en OK kvalitet, så er opgaver.com stedet du skal gå.