Professionelt webbureau til din tjeneste

Sponsoreret

Vil du gerne styrke din position på nettet, så skal du finde et professionelt webbureau til at hjælpe dig. Bo-we er et webbureau, der kan hjælpe dig med at komme ud over kanten og sælge mere via din webshop. Med et professionelt webbureau som Bo-we kan du højne din konverteringsrate, så du sælger mere i sidste ende. Læs videre og bliv klogere på hvordan.


Hvis du har egen virksomhed som iværksætter eller på anden måde bestyrer en webshop, så er du selvfølgelig også interesseret i, hvordan du styrker dine salgstal via nettet. “Professionelt webbureau", tænker du måske, sådan et må du have fat i. Og det kan du nu. Bo-we er et webbureau, der sætter dig forrest og hjælper dig med at få flere kunder i butikken så at sige.


Det kan være forvirrende at finde nogle ordentlige webbureau priser. For hvad er søgeordsoptimering, content marketing og en øget konverteringsrate egentlig værd? Og hvad med et WordPress webbureau? Bo-we er en af de prisvenlige alternativer på markedet. Med beliggenhed på solskinsøen Bornholm er der ikke behov for dyre adresser eller andet lir, som koster penge. De er udelukkende interesseret i at udvikle din tilstedeværelse på nettet.Hos Bo-we tager de en snak med dig om dine behov på internettet. Foto: Unsplash


Få en god konverteringsrate


Hvad er en god Konverteringsrate, spørger du nok dig selv. Hos Bo-we spørger de også sig selv om det samme. Konvertingsoptimering er nemlig en hel videnskab for sig. Det handler om, hvordan man omdanner besøgende til kunder. Konverteringsrate er det parameter for, hvordan man måler den omdannelse. En normal konverteringsrate ligger på 1-2% for en dansk webshop, så hos Bo-we stræber de efter at øge den, så din webshop kan ligge højere.


En konverteringsrate på 1% betyder, at for hver besøgende på din hjemmeside får du 1 kunde. Det er derfor det, der er udgangspunktet. Der findes masser af måder, man kan styrke konverteringsraten på din webshop, og hos Bo-we kender de til lidt af det hele. De kan indrette din hjemmeside, så det for det første er let for de besøgende at finde rundt på din hjemmeside. Når dine besøgende ved, hvor de kan finde sagerne, de leder efter, så er salget jo så godt som i hus.Overlad din webshop til de professionelle. Foto: Unsplash


AIDA kan hjælpe dig


Kender du til de grundlæggende salgsteknikker? En god konverteringsrate kommer nemlig ikke af sig selv, og med AIDA-modellen kan du få hjælp til at komme godt i gang. AIDA står for:  • Attention (opmærksomhed)

  • Interest (interesse)

  • Desire (ønske/behov)

  • Action (handling)


Når du har en webshop, hvor du gerne vil sælge noget, så handler det om at fange opmærksomheden hos de besøgende eller din læser. Uanset om det er fiskerogn, robotstøvsugere eller hjemmelavede kopper, du sælger, så er det vigtigt, du finder noget, der fanger.


Dernæst skal du lade interessen gære i læseren. Du har nu læserens opmærksomhed, og det er interessen, der fastholder den. En robotstøvsuger er eksempelvis perfekt egnet til det travle menneske, fordi den kan klare støvsugeren, mens du er på arbejde. Det er en beskrivelse, der får de rigtige besøgende til at være interesserede.


Nu kan du tale til din læsers behov. Din besøgende på webshoppen er ikke længere bare nysgerrige og interesserede, de ønsker faktisk også at købe dit produkt. Når du hører, at en robotstøvsuger kører sig selv til opladning, når den er ved at løbe tør, så tænker de straks, “sådan en må jeg bare ha’.” Og så skal du gøre dig klar til et salg.


Det gør du med en call to action. For hvad skal din besøgende egentlig gøre for at få fat i sådan en smart robotstøvsuger? Skal de ringe, klikke, trykke eller bestille i kurv. Hvis du kan gøre det klart for dem, så er salget i hus. Det skal vi have noget mere af.


Du kan forbedre dit brand på nettet


Bo-we kan netop hjælpe dig med at konvertere dine læsere og besøgende til kunder. Hvis du har en lækker og indbydende hjemmeside, der fanger folks opmærksomhed, så er du allerede i gang. Bo-we er med hele vejen fra opmærksomhed over interesse til behov og handling. De tilrettelægger hjemmesiden på den måde, at det pludselig bliver let for dig at sælge dine produkter.


Så snart du får styrket dit brand online, så har du også fanget folks opmærksomhed. Så skal du lade hjemmesiden klare resten af arbejdet, og jo bedre den er designet, jo flere potentielle kunder har du mulighed for at få. På den måde kan du styrke din konverteringsrate og sikre din position på markedet. Bo-we er et lille webbureau med base på Bornholm, så du kan altid få fat på dem. Derfor sætter de dine behov øverst for at hjælpe dig med din hjemmeside, og hvordan du kan skabe mere salg på din webshop.