Regnskabsprogram - nu i dark mode

Sponsoreret

Der har længe været mange forskellige regnskabsprogrammer på markedet, hvor du kan sørge for dit firmas økonomi online og uden besvær. 


Det er lige meget om du er selvstændig kørelærer, elektriker, tømrer, kiropraktor eller om du har en virksomhed med din bedste ven. Det er lige meget, for uanset hvad lader regnskabsprogrammerne dig have overblikket over indtægter og udgifter. 


Regnskabet lige ved hånden


Du behøver ikke sidde på arbejdet med computeren tændt for at tilgå dit regnskab. Du kan have det lige ved hånden i form af en app på din telefon. Der er altså ingen undskyldning for ikke at have styr på dit regnskab, for du kan ordne det om aftenen, når du ligger på sofaen med din ægtefælle.


 Du kan også slippe for at ligge søvnløs om aftenen, fordi du skal huske at få opdateret en post på dit regnskab eller fordi du har mistet overblikket, er det nu muligt at tilgå det online i en app direkte fra din smartphone. Det er alt sammen muligt i dag med de regnskabsapps som man kan finde på markedet, såsom Dinero. 


Det nyeste tiltag er imidlertid, at du kan slå dark mode til, så dine øjne ikke behøver anstrenge sig ved det hvide baggrundslys. Du behøver altså ikke længere tage hensyn til partneren i sengen, når du ligger der med hovedpine over regnskabet, for du kan slå et sort tema til, hvor teksten i stedet bliver hvid. Der er altså nu et regnskabsprogram i dark mode, som giver dig mulighed for at tilgå regnskabet på alle tider af døgnet. 


Regnskab om aftenen


Den hvide skærm med det blå lys, som bruges på både smartphones, tablets og computere, er kendt for at kunne give hovedpine og medføre et sløret syn. Lyset er anstrengende for øjnene at kigge på - og særligt hvis du befinder dig i et mørkt rum. Det slipper du helt for, når du aktiverer ‘dark mode’ på dine enheder - og nu også i dit regnskabsprogram. 


Du kan - foruden at skåne dine øjne - også spare strøm på din telefon, hvis du aktiverer det mørke tema. Det skal nemlig udsende mindre lys end en hvid skærm og dermed bruger det mindre strøm end ellers. 


Dark mode har altså mange fordele og du kan udnytte dem alle, hvis du slår det til i dit regnskabsprogram. Det er ikke for ingenting, at dark mode de sidste år er blevet mere populært - særligt i aftentimerne - og at et stadigt stigende antal apps begynder at tilbyde et mørkt tema til sine kunder.