Renovering af hus med RoomSketcher

Sponsoreret

Når du skal til at renovere dit hus, så skal der først og fremmest planlægges hvad der egentlig skal laves. Det startes ofte med fokus på, hvad slutresultatet skal være, hvilket er et fint udgangspunkt. Det lyder dog lettere end hvad det er at komme frem til det, for når du først har besluttet dig for f.eks. et nyt gulv og nye møbler i stuen, så melder næste spørgsmål sig: Hvilken type af gulv, i hvilken farve og hvilke møbler passer til?


 


Og her kommer software dig til undsætning. Her på DLC.dk finder du RoomSketcher, som du gratis kan downloade og bruge. Programmet lader dig indrette dit hus ned til millimeters præcision og med valget blandt tusindvis af forskellige gulve, vægge, møbler, farver m.v. På den må finder du hurtigt løsninger, der passer godt sammen og ikke mindst løsninger, der passer mindre godt sammen. Det hele illustreres live og kan vises i 3D, selv i gratisversionen af programmet. Forestil dig, hvis du skulle gøre dette i virkeligheden. Det ville kræve utallige besøg i forskellige byggemarkeder, fragt af prøver frem og tilbage og alligevel ville du ikke opnå samme overblik eller samme optimerede resultat da du hverken ville kunne prøve lige så mange forskellige kombination og ej heller opnå samme overblik.


 


Men software løser ikke alt og pludselig er det på tide at få planen ført ud i livet. Og så opstår det næste problem for hyrer du ikke en arkitekt eller lignende til at stå for planlægningen, så må du selv bestille håndværkerne i den rette rækkefølge og tage hensyn til at et afbud fra elektrikeren kan medføre at du må afbestille tømreren osv. Det kan anbefales at det hele køres via en masterplan eller via en iterativ proces, hvor der løbende udføres opgaver en ad gangen. En vigtig ting til slut er at hyre håndværkere, som tømrer, med godt renome og som er medlem af forskellige foreninger, som Byg Garanti. Et godt eksempel herpå er https://finn-vesterholm.dk/.