Så kommer Spotify til Danmark!

Så skete det endelig. Danskerne får adgang til den fantastiske musiktjeneste, Spotify!
Vi skrev for længe siden her på DLC.dk om servicen , som er meget populær bl.a. i Sverige. Spotify gør det nemlig muligt, at høre stort set lige præcis den sang, album eller kunstner, som du ønsker. Og du skal ikke downloade andet end selve programmet, for det streamer sangene direkte fra nettet.
Så tænker du nok, jamen er det så ikke tit det ikke virker ordentligt? Hvordan er kvaliteten, og hvad hvis jeg vil have det på min mobile musik afspiller?
Vi har anvendt Spotify i vores svenske afdeling i flere år og kan forsikre dig om, at kvaliteten er i top, der er yderst sjældent afbrydelser, og hvis der er så husker Spotify en del af dine sange, så du vil sjældent bemærke det. Og til dem, der ønsker musikken på deres computer, så er det også muligt mod betaling.
Man vænner sig dog meget hurtigt til at have alt samlet i Spotify og ikke fysisk på sin computer. For du kan lige meget hvor du er logge på din spotify og høre musikken og bruge dine indstillinger og playlister der. Du kan endda få Spotify på din iPhone eller lignende smartphone!

Hvornår?


Der er desværre endnu ikke noget nyt omkring, hvornår Spotify officielt bliver frigivet her i Danmark. Men du kan allerede nu downloade Spotify lige her på DLC.dk og så benytte dig af det, så snart det tillades. DLC.dk har hørt forlydender om, at det skulle blive aktiveret i sensommeren 2011.

Links


-Download Spotify (Windows)
-Download Spotify (Mac)
-Spotify's Website
-Gem sange fra Spotify på din computer