Sådan bliver du bedre til The Sims 3

Sponsoreret

Om du altid har spillet meget The Sims, eller er nybegynder, så kan det stærkt anbefales at læse med her. Vi giver dig nemlig nogle gode tips til at forbedre dit spil. Du kan også læse mere om spillet, samt downloade The Sims 3 gratis her.


 


Lad The Sims 3 hjælpe dig


The Sims er et utrolig brugervenligt spil på mange måder, og giver dig meget hjælp første gang du starter det op. Sørg for at læse deres små tips og vejledninger igennem, når du popper op på skærmen, og du vil på ingen tid allerede mestre The Sims 3.


 


Snydekoder? Go eller no-go?


Vi kan nok ikke undgå dette meget omtalte emne, når det kommer til The Sims generelt. Der findes nemlig et hav af snydekoder til spillet og det er altså helt i orden at bruge dem. Nogle gange kan snydekoder afgøre, om du har råd til at bygge dit drømmehus, mens andre gange vil det sikre, at alle dine simmere har det godt. Der er rigtig mange snydekoder og derfor kan du med fordel finde dem på nettet og prøve dem lidt af. Måske får du brug for dem, måske gør du ikke, men uanset hvad er der ingen skam i at bruge snydekoder.


 


Godt udstyr er vigtigt


For at gøre din spilleoplevelse bedre kan det også anbefales at have noget ordentligt udstyr. En ordentlig computer som kan trække spillene, samt en skærm med en høj farvekvalitet kan gøre underværker for, hvordan det føles at spille The Sims 3. Derudover kan en gamer mus også være en god investering, da det netop er den du skal bruge for at styre simmerne rundt.  


 


Hvad med udvidelsespakkerne?


Udvidelsespakkerne er måske ikke nødvendige for, at du kan blive bedre til The Sims 3, men de sikrer dig mange forskellige muligheder, som du helt sikkert ikke vil undvære. Udvidelsespakkerne kan alle noget forskelligt, mens det de har til fælles er, at du altid vil få mere tøj, frisurer osv. til din simmer, samt nye møbler mm. til dine huse. Dette giver dig langt flere muligheder, og gør spillet endnu federe.