Sådan bliver du en god gamer

Sponsoreret

Annonce


Gamer du, men bliver aldrig rigtig bedre? I starten af 00´erne ville alle små drenge være store fodboldstjerner, men i dag er det drømmen at komme på det danske landshold i E-sport. E-sport er blevet en meget populær sport og de store turneringer vises i fjernsynet ligestillet med store fodboldkampe. Bagsiden er, at det ikke ligger forrest i forældrenes forslag til fritidsaktiviteter, at deres børn skal gå til E-sport. Det er stadig sportsgrene som fodbold, håndbold og badminton, som ligger højest på den liste. Hvad hvis du gerne vil blive bedre til det på egen hånd? Så læs med herunder og få 3 gode tips dertil.  


1.      Få det rette udstyr


Som med de fleste hobbies, så kræver det, at du har det rette udstyr. Du sidder sikkert nu og tænker på din pc, men en god kontorstol er også vigtigt. Du skal sidde korrekt, så du ikke skader din holdning, men også sidder i en bedre position til at game. Nu til din pc – den skal have stor kapacitet, så den kan følge med til de store programmer det kræver med spillene. Endvidere skal du have god skærm, i en god størrelse, så du ikke skal anstrenge dig, men har et bedre udsyn til det, som er vigtigt i netop det spil du spiller. Du vil finde de bedste produkter med indenfor elektronik her, så du er bedst opdateret.


2.      Øvelse gør mester


Ifølge forskning, kræver det 10.000 timers øvelse for at blive god til noget. Derved kan du selv regne ud, hvor mange timer du mangler foran din pc, så du kan blive bedre. Det giver dig også et indblik i, at det altså kræver tid at blive god. Måske du har brugt mange timer allerede og er ved at opgive håbet om at blive bedre? Nu ved du, at du blot skal blive ved. Øvelse gør mester.


3.      En god livsstil


Det er undervurderet i denne verden, men en sund livsstil opgraderer dit game. Hvad indebærer en god og sund livsstil til gaming? Det indebærer, hvad det gør i alle andre sportsgrene også. Søvn er vigtigt, så din krop og hjerne ikke er i underskud. Med den rette søvn har du altså bedre forudsætninger for at præstere godt. Motion og kost må ej glemmes. Jo mere næring og træning din krop er i, des mere energi får du og derved også din hjerne. Din ydeevne bliver altså forstærket, så husk en sund livsstil, hvis du skal forbedre dine gamer-evner.