Sådan får du spil til den bedste pris

Det kan være meget svært at finde rundt på spil markedet med alle de forskellige tjenester. Mange platforme er gået online, og du kan købe dine spil som online ”aktiverings-koder”, det gør at det kan være meget svært at sammenligne hvor du kan få spil billigt, og om du bliver snydt eller ej.


Udlandske webshops


Hvis du køber af en forhandler fra udlandet, så forsikre dig selv, og undersøg forhandleren. Der findes faktisk en del sider derude som ikke altid levere deres produkter. Bland andet har G2A haft ryg for at upålidelig, de sælger aktiverings-koder, så du kan få dit spil billigt her og nu. Dette kan være farligt, da de tager udgangspunkt i impulskøberen. Du skal købe dit spil billigt nu, så du kan komme igang med at spille med det samme. Altid undersøg forhandleren på eksemplevis trustpilot. Hvis de har mange gode anmeldelser, må man antage at de levere hvad de lover. Derfor kan det også anbefales bare at blive ved de danske forhandlere, da de oft er mere ”sikre” i forhold til reglement. Hvis du vil være 100% sikker så vælg dem med det danske e-mærke, som sikre sikker nethandel.


Sammenlign dine muligheder


Du har fundet det spil du gerne vil købe, og du leder rundt for at finde de bedste priser, og det er altså en god ide. Forskellen på spillets pris kan ofte variere kraftigt, nogle sælger måske spillet 200kr, end hvad det burde koste. Nogle sælger også med en dyr leveringspris, og pludselig løber det hele op.


Det kan være smart at benytte dig af sammenlignings tjenester som pricerunner. Her vil du kun finde tillidsfulde sites, og de sammenligner alle priserne for dig, så du kan finde den billigste. Vær opmærksom på at prisen ikke er alt for lav i forhold til alle andre. Da dette kan være en indikation på noget lusket.