Sådan sørger du for, at andre kan finde din hjemmeside på nettet

Sponsoreret

Hvis du har en hjemmeside, kan det være meget frustrerende at opleve, at der ikke kommer nogen forbi din flotte hjemmeside, som du har brugt en masse tid og kræfter på at sætte op. Der er måske en masse spændende indhold på din hjemmeside, men du kan ikke se, at der kommer nogen besøgende forbi. 


Når du har en hjemmeside, er det en god idé at bruge Google Analytics til at tracke, om der kommer nogen besøgende forbi. Hvis du kan se, at der ikke er nok mennesker forbi din hjemmeside, er det en god idé at kigge lidt på din søgemaskineoptimering. 


Derfor skal du lave søgemaskineoptimering


Hos KompletWeb ved de, hvor vigtig god søgemaskineoptimering er, og det er derfor også noget af det, de tilbyder i deres virksomhed. Det er noget, der kan gøre en kæmpe forskel for deres kunder, da de med søgemaskineoptimering vil have nemmere ved at blive fundet på de forskellige søgemaskiner. 


Når du går ind på Google og søger efter noget, kommer der en liste af resultater frem. Disse resultater er valgt ud fra en hel masse forskellige hjemmesider, der findes om netop det emne, du har søgt på. Google skal derfor hurtigt kunne vurdere, hvor relevant din hjemmeside er, og hvor på listen den skal placeres, når der foretages søgninger. 


Derfor er det bedst, hvis du sørger for at vise Google, at informationen på din hjemmeside er langt bedre end konkurrenternes, så du kan gøre dig fortjent til en plads på første side af Googles søgeresultater. 


Det gør du bedst ved at sørge for at skrive rigtig meget og rigtig godt indhold på din hjemmeside om alle de relevante emner, du gerne vil kunne findes på, når folk foretager en søgning på nettet. Her kan du tage kontakt til nogle professionelle, så de kan hjælpe dig med at gøre det rigtigt. 


Sørg for selv at linke til din hjemmeside


Derudover er det naturligvis vigtigt, at du også selv sørger for at være god til at linke til din hjemmeside. Det kan du blandt andet gøre i din email signatur, så alle kan se, at du også har en hjemmeside. 


Det er også en rigtig god idé at linke til din hjemmeside fra dine sociale medier, så dine følgere kan klikke ind på siden og se, hvad du laver. 


Hvis du har mulighed for at linke til din hjemmeside fra andres hjemmeside, er dette også en rigtig god idé, der kan give dig gode resultater. De fleste professionelle kalder dette for linkbuilding, og du kan som regel godt kontakte andre hjemmesideejere og tilbyde dem en god artikel til deres side, hvis du får lov til at linke til dig selv.