Spændende spil for dig, der er vild med naturen

Sponsoreret

Hvem er efterhånden ikke glad for spændende spil? Den slags spil, der får dig til at sidde klistret foran din computerskærm i flere timer. De fleste kan nikke genkendende til den gode følelse, man har i kroppen, når der endelig dukker et spil op, som passer netop til de kriterier, man måtte have. Uanset om du er til adventure, sport eller puzzle, så findes der med sikkerhed et spil på markedet, der blot venter på at blive udforsket af dig. Er du vild med natur, og lægger du vægt på god kvalitet og flotte billeder i et spil, så er du kommet til det rigtige sted. Her har vi nemlig samlet to spændende spil, hvor naturen vægtes højt.


Bliv fortryllet af spillet ”Ori and the Blind Forest”


 


Ori and the Blind Forest er et spil for dig, der synes skove og mystiske skovalfe lyder interessant. Spillet foregår nemlig i en skov ved navn Nibel, hvor du vil møde en række spændende skabninger. Skoven Nibel udsættes for en farlig storm, og du vil blive sat til opgave at redde skoven fra at visne. Måske du i spillet bliver inspireret til at tage på skovtur i de danske skove med dine venner. Hvis dette er tilfældet, er det selvfølgelig vigtigt med det rigtige udstyr, herunder det rigtige telt. Et eksempel på et praktisk telt 4 personer, finder du via linket.


 


Dyk under overfladen med ”Depth Hunter 2”


 


Hvis du har prøvet at snorkle, eller har et dykkercertifikat, så er du måske bekendt med, at det ikke er de mest eksotiske fisk,  som du finder i de danske farvande. Er du altså vild med flotte fisk, havet og generelt undervandslivet, så er Depth Hunter 2 måske et spil, der falder i din smag. I spillet Depth Hunter 2 bliver du sendt på forskellige missioner 3 forskellige steder i verden. Her vil du blandt andet få lov til at udforske undervandslivet samtidig med, at du skal løse forskellige opgaver. Herunder blandt andet tage smukke undervandsbilleder, finde dyrebare skatte og fange unikke fisk.