Spar penge på webhandel med disse tricks

Hvis du lige har skulle betale en masse penge tilbage i skat, så kan det være en god ide for dig at læse med her. I dag ser vi nemlig på, hvordan du bedst muligt kan spare en masse penge, når du handler på nettet.

Dette kan især være relevant, da vi så småt nærmer os tiden, hvor der skal købes store konfirmationsgaver ind. Vil du gerne give en ekstra stor gave, men mangler du økonomien til det? Så kan du optage et lån hos Santander.

Herunder kan du lære de lette tricks til at spare penge hurtigt.

1. Tilmeld nyhedsbrev

Ikke alle webshops tilbyder denne rabatmulighed, men antallet der gør, stiger hver dag. Dette trick går ud på, at du tilmelder dig shoppens nyhedsbrev i bytte for en rabat. Der er ingen fast procentdel, som du kan regne med, da det varierer en del.

Nogle gange kan det dog være helt op til 10% rabat, som du kan få. Derfor kan din besparelse også blive ret stor, hvis det er en dyr konfirmationsgave, som du skal til at købe. Uanset hvad, er besparelsen da værd at tage med. For som man siger: Hvad der er sparet, er tjent.

2. Gratis levering

Hvis du skal købe noget, der koster under 500 kroner, så er der gode muligheder for, at du skal betale for fragt. Nogle steder koster det endda 50 kroner eller mere. Dette er altså en ret betydelig udgift at tilføje til prisen, som du måske ikke lige havde regnet med.

Derfor bør du altid lige undersøge, hvad de nærmeste konkurrenters holdning er til denne sag. Hvis en anden webshop tilbyder samme produkt til omtrent samme pris, men giver gratis fragt, så kan du lige så godt udnytte dette tilbud.

3. Benyt rabatkoder

Mange webshops tilbyder faktisk rabatkoder i forbindelse med diverse kampagner. Derfor er det ofte muligt at google sig frem til forskellige rabatkoder fra den shop, som du overvejer at købe fra. Inden du gennemfører et køb, bør du derfor lige søge: ”*webshop* rabatkode”. Du skal naturligvis udskifte *webshop* med navnet på den online butik, som du skal handle fra.

Det er dog langtfra altid, at du kan regne med at finde noget, men det er forsøget værd. Du bør dog kun klikke ind på sider, som du kender og ikke hjemmesider, der hedder noget i stil med ”findrabatkoder.dk”. Disse forsøger bare at tjene penge på dine klik.

En troværdig online kilde til rabatkoder står Ekstrabladet.dk for. De har nemlig lavet denne side, hvor du kan finde mange rabatkoder til kendte butikker.

4. Research

Endnu et smart trick til at spare gode penge er at læse anmeldelser online. Her kan du finde artikler, hvor eksperter vurderer, om du overhovedet behøver at betale for de dyreste produkter derude eller om der findes lige så gode billige alternativer. Se et eksempel på dette her. Her diskuteres det dyre Apple Watch med billigere alternativer.

På denne måde kan du hurtigt opveje dine behov og måske ende med at vælge et billigere produkt, der matcher dine præferencer lige så godt som det dyre valg.

5. Handl med venner

Slutteligt kan du også drage fordel af mængderabatter. Eksempelvis hvis du står og mangler et produkt, som webshoppen tilbyder en rabat på, afhængigt af om du køber flere på én gang. Her bør du naturligvis slå dig sammen med en bekendt og drage fordel af, at I begge mangler det samme produkt.

Dette kan du faktisk spare en hel del på, så tag dig god tid og spørg din omgangskreds, om de kender nogen med samme behov som dig.

God rabatjagt derude!

Artiklen er sponsoreret af Santander Bank