Spil dig til penge

Sponsoreret

Annonce


Som børn går vi alle og drømmer om at blive berømte og lave det vi bedst kan lide. Som voksne begynder vi at indse, at dette blot er urealistisk og at vi må omlægge vores planer. Det betyder dog ikke at vi skal tilsidesætte vores drømme og ønsker til vores indtægtskilde. Har du et 8-16 job, så afkobler du formentligt når du kommer hjem, med noget du elsker og kan slappe af med. Hvorfor ikke blot tjene penge på dette også? Det kræver at du bliver god til det du spiller og derigennem kan tjene julegaverne ind på kort tid. Se herunder hvordan du bliver en god spiller.


Øvelse gør mester


Det siges at du skal bruge 10.000 timers øvelse eller træning for at blive god til noget. Så kan du selv lægge sammen, hvor mange timer du mangler, men også få en ide om, hvorfor det tager tid at blive god til noget. Du behøver derfor ikke stresse over denne artikel og få svedeture over, hvordan du nogensinde skulle kunne tjene penge på dine spil. Øvelse gør mester og jo mere tid du bruger på at dygtiggøre dig, des hurtigere vil du kunne tjene penge og blive professionel.


Husk at slappe af


Du iler allerede ind på dit spil nu, da du lige har fået at vide, at du skal øve dig i 10.000 timer. Men for at du kan være koncentreret, når du spiller, så kræver det også at du husker at slappe af. Det gælder ligesom professionelle sportsudøvere. De skal også restituere. Det samme skal din hjerne og muskler i armene. På den måde bliver pauser også øvelse og gør dig bedre. Hvis du synes vejen er for lang til at du kan nå at tjene julegaverne ind igen, så kan du overveje at tage et lån på monni.dk  som hjælper dig med at holde øje med de billigste lån. Har du anden gæld, så kan det også være en god ide.


Overvej din indtægtskilde


Hvis du bliver virkelig dygtig til dit spil, kan du gå hen og tjene mange penge på det. I dag er E-sport nemlig voksende og der er store landsdækkende, men også verdensdækkende turneringer indenfor E-sport. Bliver du en del af et E-sport landshold, kan du tjene mange penge og det er derfor vigtigt at overveje om du skal beholde dit 8-16 job og om dette økonomisk kan svare sig. Når du tjener flere penge, er det vigtigt du er opmærksom på, hvad du indbetaler til skat.