Spis sundt og hjælp miljøet

Sponsoreret

Lige nu er der i samfundet rigtig meget fokus på sundhed og miljø. Vi skal passe på vores kroppe, give dem det bedste næring og pleje, så vi kan holde i mange år. Samtidig skal vi også fokusere på vores handlinger, og sørge for at vi passer på miljøet, i de ting vi foretager os, lige fra hvad vi putter i munden, til hvad vi bærer på kroppen.


Spis sundt og økologisk for miljøet


Forskere har i de seneste år kraftigt råbt verdenslederne op, for at få vendt skuden og rettet op på den miljøkrise vi lige nu befinder os i. En klimakrise som allerede har krævet både menneske- og dyreofre. Men det er ikke kun verdenslederne, der kan gøre noget i kampen for klimaet, det kan du også selv hjemme i stuen, og især i køkkenet. En måde at passe på miljøet imens vi spiser sundt og godt, er ved at vælge økologi. Økologiske fødevarer er ikke sprøjtet med en masse sprøjtegifte, som har risiko for at ende ude i vandløbene, og på den måde forurene naturen. Stort set alle fødevare kan fås økologiske, lige fra økologiske grøntsager, økologiske æg til økologisk mel


Vælg økologi for din egen sundhed


Pensionsalderen stiger og stiger, og vi skal holde i flere og flere år. Derfor er det vigtigt at vi passer godt på vores krop, således den kan holde i alle disse år. Økologi er blandt andet en af måderne, vi kan pleje vores kroppe med mad, som ikke indeholder sprøjtegifte. Sprøjtegifte kan du indtage, hvis produktet ikke er økologisk, og dette kan være dårligt for dit helbred. For at undgå denne risiko kan det derfor være en løsning at vælge økologisk, således du er sikker på, der ikke er brugt sprøjtegifte i produceringen af produktet. Du kan nemt finde de økologiske fødevarer i supermarkedet, hvor det oftest står eksplicit på pakken.