Start en hjemmeside, hvis du vil have succes som iværksætter

Hvis man vil opnå succes som iværksætter og skabe en god forretning, må man fokusere på sin online tilstedeværelse. I dag bruger majoriteten af de danske forbrugere nemlig internettet, når de opsøger nye forretninger og køber deres varer.

Et marked i vækst

 

Online shopping er i rivende vækst, og mange danskere vælger at købe produkter og ydelser på nettet for at lette hverdagens gøremål. Derfor skal din forretning naturligvis også være at finde online, så potentielle kunder kan finde informationer og produktbeskrivelser eller handle direkte på din webshop. Det kræver naturligvis, at du udvikler en hjemmeside eller webshop, som er brugervenlig, informativ og let at navigere rundt på. Derudover skal nettet også bruges til markedsføring, hvilket du eksempelvis kan gøre via en stærk online platform på sociale medier samt annoncer på f.eks. Facebook.

 

Hvis du gør din forretning synlig på nettet og eventuelt søgemaskineoptimerer den, vil du opleve større salg og mere succes. Derfor er det alfa og omega, at du lægger energi i din hjemmeside fra start og sørger for, at din identitet på nettet er synlig og stærk.

 

Som grøn iværksætter kan man hurtigt komme til at lægge alt sit fokus i produkter og forretningsplan. Men hvis man vil sikre sin virksomhed succes, skal den naturligvis markedsføres på den rigtige måde online. Som enemand i en virksomhed kan det derfor være en god idé at få hjælp af et professionelt webbureau til udvikling af hjemmeside eller webshop. På den måde er du nemlig sikker på, at din forretning bliver markedsført og synliggjort på den bedste måde, mens du selv kan fokusere på andre ting i din virksomhed. Som iværksætter med ny hjemmeside eller webshop, er der særligt to ting du skal være obs. på fra starten. Vi har samlet dem nedenfor.

 

1. Platform

 

Hvis man aldrig har udviklet en hjemmeside og er helt grøn, hvad angår platforme og CMS-systemer, kan det være lidt af en mundfuld at starte sin hjemmeside op. Det er dog enormt vigtigt, at du sætter dig godt ind i de forskellige platformsløsninger og systemer fra start, hvis du vil sikre din forretning en stærk platform online.

Valget af CMS-system afhænger af, hvad din hjemmeside skal kunne, og om du ønsker at udvikle en webshop. Hvis du vælger den rigtige løsning fra start, vil det spare dig for en masse arbejde senere hen. Med den rette platform kan din hjemmeside nemlig vokse samme sted og videreudvikles uden at flyttes rundt.

 

2. Hosting og servere

 

En anden ting, man skal gøre sig nogle overvejelser om, er hosting og servere. Det er nemlig ikke lige meget, på hvilket webhotel din hjemmeside placeres, og når du starter den op, skal du derfor vælge en hostingløsning. Her kan du vælge mellem shared hosting og dedikeret hosting, som adskiller sig ved, at du med shared hosting deler en server men andre hjemmesider, mens du med dedikeret hosting får din egen server. Valget af webhotel afhænger meget af, hvor teknisk krævende din hjemmeside er, men de fleste udbydere tilbyder en løsning, der passer til dine behov. Klik her, og find et stort udvalg af webhoteller til favorable priser.