Ting at lave mens du venter på et download

Sponsoreret

Annonce


Det cirkelformede ikon kører rundt på din skærm. Nedenunder står der ”loading”. Du ved ikke, hvor langt tid det vil tage at downloade det fede spil du netop har fundet. Tiden føles som om, den er gået i stå, hvis du blot sidder med hovedet plantet i dine håndflader foran skærmen. Derfor får du herunder gode råd til, hvad du kan give dig til, mens ikonet cirkulerer rundt.


1.      Ryd op


Nok er det kedeligt, men ikke mere kedeligt end at sidde fastlåst til en computer der ikke kan komme videre. Sæt noget fedt musik på og løb igennem din lejlighed. Du kan konkurrere med dig selv, og se hvor meget du kan nå at rydde op, inden spillet er færdig med at downloade. På den måde gør du oprydningen sjov og det bliver en ting, som du hurtigt fikser imens du alligevel ventede på noget andet. Således behøver du ikke at sætte ekstra tid af til dette.


2.      Bestil din næste ferie


Pauser og tidspunkter, hvor vi ikke stresser, men får ro til at tænke. Det kan føre dig hen på drømmetanker. Det kunne være du, her i januar kulden, får lyst til at rejse sydpå. Så find lækre afbudsrejser og bestil med det samme. Det tager kort tid og så kan du også bruge tid på at pakke kufferten. Ferien kan gå til lækre destinationer så som Spanien eller Thailand.


3.      Læs tilbudsaviserne


Det er noget, som de færreste tager sig tid til, men det kan alligevel svare sig at se tilbudsaviserne igennem. Gør du dette, så kan du spare en masse penge og planlægge næste uges madplan ud fra tilbuddene. Der findes online aviser og apps, der gør det så nemt som overhovedet muligt for dig. Brug derfor ventetiden på dette, så har du pludseligt nået endnu mere den pågældende dag og er klar til at tage ned og handle ind til den kommende uge.