To tips til at gøre din hjemmeside mere synlig på nettet

Sponsoreret

Der er mange komplicerede måder at fremme din hjemmesides position i søgeresultaterne. Den mest åbenlyse metode er SEO -Search Engine Optimization – hvor du bruger alle de rigtige keywords i den rigtige mængde i de rigtige indlæg for at øge din synlighed i søgeresultaterne.


Det er indviklet, for Google har mange faktorer, der spiller ind i SEO. Her nævnes der i stedet et par mindre, langt mere overskuelige ting, som du kan prøve af, hvis du stadigvæk er ved at starte ud og gerne vil begynde i den lette ende.


Først og fremmest skal du have en tiltalende hjemmeside.


Glæd dine læsere og kunder


Uanset om du driver en virksomhed eller blot har det sjovt med din egen personlige blog, er det en god idé at inkludere billeder i dine blogindlæg og tekst på hjemmesiden. Tekst, der bare køre lige ud af landvejen ned over hele siden er ikke videre appetitlig for en læser.


Ved at tilføje billeder til teksten, bliver læseoplevelsen mere interessant for din læser. Du kan vise dem billeder af det, som du taler om, og det bliver dermed lettere for dem at føle sig mere investeret i teksten, samtidig med at den ikke kommer til at virke nær så kedelig, fordi du bryder teksten op med noget visuelt, der er letfordøjeligt for hovedet.


På den her måde øger du sandsynligheden for, at besøgende bliver hængende længere på siden, og at de også kommer igen på et tidspunkt.


Hvor finder du billeder?


Det er dog lettere sagt end gjort bare lige at smide nogle billeder op på din hjemmeside. Du må jo ikke stjæle andre folks billeder, så du kan ikke bare tage billederne fra en hvilken som helst hjemmeside.


Du kan finde billeder, der lovligt kan deles på din side på mange stockimage-hjemmesider, du kan finde frem til i en hurtig Google søgning.


Derudover kan du dog også overveje at tilknytte din hjemmeside til et webhotel. Der kan man ofte finde skabeloner til hjemmesidedesign, samt billeder, du kan bruge på siden uden frygt for at bryde reglerne.


Dette bringer os også til det næste punkt, der har relevans for din hjemmesides synlighed.


Find dig et passende webhotel


Et webhotel er en hjemmeside, som ’hoster’ din egen hjemmeside. Det vil sige, at den opbevarer alle dine filer, og at du lejer dig ind hos webhotellet for at gøre brug af deres server, så din hjemmeside kan være tilgængelig for alle på nettet.


Der er et utal af webhoteller at vælge mellem på markedet, og det koster som regel penge at oprette sin hjemmeside hos dem. Hvis du derfor gerne vil sikre dig selv den bedst mulige webhosting til den mest overkommelige pris, kan du besøge webhotelsoversigt.dk for at sammenligne de mange forskellige muligheder.


Når din hjemmeside er tilknyttet et webhotel, kan du have mere kontrol over, hvordan dit domæne – og dermed teksten der dukker op i din hjemmesides URL – skal se ud. Du har altså en mulighed for at skræddersy domænet, så det er letfordøjeligt og dermed let at huske for mulige besøgende på siden.