Top 5 ting som Java bruges til

Det er ikke altid, at man lige tænker over, hvad Java egentlig er for et program, da det som regel bare er der. Det er en gratis software, som bruges til rigtig mange ting på computeren. Faktisk er det svært at undgå, at have programmet installeret. Du har sikkert allerede stødt på en besked, der popper op og fortæller dig, at det program eller den hjemmeside, du benytter dig af, bruger Java og du skal godkende dette for at kunne fortsætte.



  1. Spil


Java bruges tit i forbindelse med underholdning, såsom spil, som du finder på internettet, men også i spil, som du selv har købt og spiller på din computer.



  1. Film og tv-serier


Du har måske oplevet, at det kræves, at du har Java installeret, for at kunne se en film eller en tv-serie. Dette kan man f.eks. komme ud for, hvis man har Netflix og gerne vil se en film eller en tv-serie der.



  1. Open Office


På mange arbejdspladser bruger man kontorpakken Open Office, som også bruger Java. Open Office er en kontorpakke, der hjælper med at håndtere arbejdsopgaver. Det kan både være i forhold til tekstbehandling, databaser, powerpoints, at skulle tegne noget eller regneark, som holder styr på virksomhedens økonomi eller bare din egen økonomi.



  1. NemID


Ét af de mest essentielle grunde til at have Java er, at vi skal bruge det hver gang, vi skal bruge vores NemID. Det betyder, at hver gang du skal tjekke din post gennem e-boks eller du skal tjekke, hvad du har på din konto, bruger du faktisk også Java.



  1. Organisatoriske redskaber


Java bruges generelt til en række af ting på computeren, heriblandt at din kalender fungerer. Det bliver samtidig også brugt til elektronisk kommunikation, som f.eks. e-mail korrespondance mellem vigtige kunder eller til privat brug.