Top fem: De fem mest nytteløse websites

Der findes utrolig mange websites på internettet, som de færreste kan bruge til noget som helst. Vi vil forsøge at lave en liste over de websites, som umiddelbart er de mest nytteløse, som vi kan finde frem til. Det kan være god underholdning at se, hvilke hjemmesider folk kommer op med.


 


1.    Erdetfredag.dk


Dette er måske en hjemmeside for dem, der virkelig glæder sig til weekendens ankomst, og det er ligeledes for dem, der muligvis kan have svært ved at holde styr på kalenderen og ugens dage. På denne hjemmeside får du nemlig et kort og kontakt svar på, hvorvidt det er fredag eller ej. Det er det eneste, du får ud af Erdetfredag.dk


 


2.    Instantrimshot.com


Hvis du mangler lidt bifald, når du eksempelvis laver en joke, så er instantrimshot.com lige noget for dig. På dette website ser du en stor rød knap, som har den eneste funktion, at når du klikker på, så kommer der en hurtig trommehvirvel. Det er dermed ikke underholdning til den helt store guldmedalje.


 


3.    Erdetbritney.dk


Er du en trofast fan af Britney Spears, eller vil du bare rigtig gerne undgå hende? Uanset hvad, så er Erdetbritney.dk som lavet til dig, hvis du er en af de personer. Her er der nemlig en oversigt over forskellige radiostationer, hvos du kan danne dig et billede af, hvor der netop nu bliver spillet Britney Spears, og hvor du højest sandsynligt kommer til at høre hende.


 


4.    Hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com


Lige pludselig er dommedag der. Vi ved dog ikke, om det er i morgen eller om 2 milliarder år, men dagen skal nok komme. På hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com kan du igen få et kort og kontant svar, hvor du her finder ud af, om det er i dag eller ej, at vi skal stå til ansigt med dommedag. Du får dermed ikke nogen varsel, men pludselig dukker der et ’ja’ op på skærmen.


 


5.    Tacospin.com


Det er lige før, at dette website slår de andre i, at være mest nytteløs. På tacospin.com kan du nemlig få fornøjelsen af at se på en taco, der drejer rundt om sig selv i al uendelighed.  Tjek andre mærkelige hjemmesider ud på vrøvl.dk.