Tre gode programmer til din PC

Sponsoreret

Har du fået ny computer eller bruger du den bare ikke så meget, at du først skal sætte dig ind i alt det nye der er kommet de seneste år? Så er denne artikel lige noget for dig. Herunder får du nemlig præsenteret tre programmer, som du sent vil fortryde at du har downloadet. Disse programmer kan være med til at optimere din måde at bruge din computer på, og gøre hverdagen langt nemmere for dig. Lyder det interessant? Så læs med herunder.


1.      Google Fotos


Har du hørt at Picasa er lukket ned? Google fotos er det samme, men blot bedre. Hvis du derfor var ked af det, da nyheden om Picasa kom ud, så kan du nu glæde dig over at kunne downloade Google fotos helt gratis. Programmet bruges til billedredigering, hvor du kan lægge effekter på dine billeder og meget mere. En smart funktion i programmet er, at du kan redigere det samme billede lige ved siden af hinanden på én gang. Du får altså to billeder op ved siden af hinanden i samme vindue, så du nemt kan sammenligne resultaterne – smart ikke? Endnu mere smart er, at du kan opbevare alle dine billeder på Google fotos, så de ikke fylder på din computer og du altid kan finde dem fra andre enheder ligeledes.


2.      CCleaner


Din computer trænger sikkert til en god omgang hovedrengøring. Det kan du få gjort med CCleaner, der optimerer din computers funktionsevne og levetid. Programmet fjerne hovedsageligt alle de unødvendige filer, som du har liggende på din computer. Når alle de unødvendige filer er væk, så vil din computer kunne arbejde meget hurtigere. CCleaner er ligeledes med til at beskytte dit privatliv online, som for mange kan give frygt i hverdagen. Du kan se programmet som en slags forsikring af din computer. Ligesom når du har en god bilforsikring til bilen der både kan være dig selv og bilen behjælpelig, hvis uheldet er ude. Sikre derfor din computer med dette gode program.


3.      Team-speak


I denne mærkværdige tid med COVID-19, har vi alle sammen skulle være ekstra kreative for at få en nogenlunde normal hverdag op at køre. Det har betydet at flere og flere har benyttet sig af chat -videofunktionerne på de sociale medier. Med Team-speak, får du ligeledes chancen for at chatte og snakke med andre mennesker. Programmet egner sig specielt godt til gamere, der skal kommunikere under spillet, men kan også bruges til almen brug. Hent programmet ned og styrk din relation til omverdenen igen.