Vi har prøvet Toy Story Mania...

Spillet Toy Story Mania er i høj grad, som man umiddelbart forestiller sig. Det er spækket til med de kendte og elskværdige personer fra Pixars kendte animationsfilm og scenerne i spillet er flotte og som taget ud af filmene. Videre er gameplayet sådan opbygget, at enhver kan gå i gang med spillet uden videre.
Toy Story Mania er grundlæggende set et spil bestående af en række mini-spil. Alt efter dit humør kan du så vælge om du ønsker et enkelt, hurtigt spil, en længere kavalkade af spil i story-mode, eller spille i det, der kaldes party-mode. Vi synes umiddelbart bedst om Story-mode, hvor de enkelte mini-spil præsenteres i en godt sammensat rækkefølge ud fra et selvvalgt tema. Det giver mere struktur og en bedre samlet oplevelse af spillet i vores øjne. I party-mode bliver du udfordret af en række vidt forskellige spil, men ellers fungerer det i princippet som story-mode.
Som forventet, som måske kan udledes af omtalen hidtil, så er Toy Story Mania hovedsageligt til familiens yngste. Spillet er tilrettelagt, så der ikke er noget som helst anstødeligt i det, faktisk kan man slet ikke engang tabe et spil. Ydermere er spillet på dansk, hvilket ser ud til at være standard på spil fra Disney, og til glæde for børnefamilierne her i landet.
Kort og godt, så er Toy Story Mania ikke et spil du skal købe, hvis du er voksenfan af de fantastisk film, men har du yngre børn, så er spillet et godt køb, som vil bringe timevis af underholdning til dem.
Køb Toy Story Mania til Wii her