Download Deathloop gratis herunder

Download Deathloop og få endeløse mængder af sjov

I dette spil skal du ikke overleve, faktisk så opfordrer Arkane Studios og Bethesda, som er bag produktionen og udgivelsen af produktet, til at du lader døden tage dig et par gange. I det mindste indtil du har lært hvordan verden hænger sammen og hvordan du kan overvinde spillets fælder. 


 


Hvis det ikke lykkes første gang … så dø, og dø igen


Temaet for Deathloop ligger i navnet på spillet - du er fanget i et tidsloop, som kaster dig mellem liv og død. Det handler om at gå ind i spillet uden intentionen om at klare en udfordring hvor du overhovedet ikke dør, som mange gør i andre spil, for at gøre spillet sværere. 


I Deathloop vil det være umuligt for dig at løse øens gåder uden at dø mindst én gang - hele idéen er netop at se døden som et værktøj, du nu kan gøre brug af: i stedet for at frygte en kugle for panden, så kan det give dig mulighed for at nå forskellige steder af øen og oplåse disses hemmeligheder, så du senere kan bruge det til din egen fordel. Et murder puzzle, som kun du kan løse


Hovedpersonen i spillet er en snigmorder, som er blevet hyret til at nedlægge øens otte ledere, som er med til at opretholde tidslommens genstart hver dag.


Du har dermed 24 timer til at få dræbt alle otte Visionaries, mens deres håndlangere jagter dig. 


Gruppens farligste medlem, Julianna, jagter dig dog også ulig de andre ledere, som passivt vandrer rundt i deres del af kortet. Julianna kan også blive spillet af en anden spiller i Deathloops online multiplayer, hvilket gør hende endnu sværere at bekæmpe og overleve.


Dit største problem er, at dagen genstarter efter et døgn, så det er op til dig, at finde den ultimative kombination og den rigtige tidsmæssige rækkefølge til at få slået folk ihjel, uden at det kommer til at påvirke de resterende Visionaries. 


 


Distrikter og tidsperioder som naturlig kryds-barriere


Du er ikke på lånt tid i Deathloop - du kommer ikke til at blive åndet i nakken af et ur, som hele tiden tvinger dig til at skynde dig med at blive færdig til tiden. Som vi allerede har forklaret, så fungerer tiden mærkeligt på øen og da du altid kan genstarte dagen, ved at dø, giver det faktisk god mening, at dette ikke er en aktiv del af gameplayet. 


Det betyder dog ikke, at der slet ikke skal gøres tidsmæssige overvejelser. Som beskrevet i afsnittet ovenfor, så bliver du nødt til at være smart med hvilken rækkefølge du gør ting i. 


Dette er på grund af spillets distrikter og tidsperioder. Distrikterne er forskellige dele af kortet, som de otte Visionaries kan befinde sig i. Der er fire tidsperioder: morgen, middag, eftermiddag og aften. Det vil sige, at hvis du vælger at tage til fest-palæet om morgenen, vil situationen og personerne du kan møde der, være helt anderledes end hvis du tager derhen til festen, som foregår om aftenen. 


Som et puslespil, er det altså din pligt at finde den rette kombination af Visionaries i distrikter på bestemte tidspunkter, for at sikre en så uproblematisk nedlæggelse af gruppen, som muligt. 


Tidsperioderne er dog baseret på mere end almindelige dags timer. Vejret ændrer sig også markant, hvilket både skaber forandringer i miljøet fra et visuelt standpunkt, men kommer også til at påvirke måden, du spiller på. For eksempel vil du i nogle distrikter på bestemte tidspunkter opleve en snestorm, som både kan gøre det svært at se foran sig, men som til gengæld også fryser søer og havet over, hvilket giver dig nye muligheder for at bevæge dig rundt, end hvad du havde før. Dræb Visionaries, stjæl deres Slab og skyd dig vej gennem Blackreef


Der er mange måder, du kan gå på jagt efter disse Visionaries på. I din tid på Blackreef vil du samle mange forskellige våben op, som du løbende kan opgradere, så du får nye spillemuligheder. 


Når du dræber de otte hovedskurke, får du også mulighed for at opsamle særlige kræfter, som minder om BioShocks vigors, hvis du har spillet disse spil. I den ene hånd kan du derfor bære et våben og i den anden kan du have en særlig overnaturlig kraft (kaldet ‘Slabs’), som for eksempel kan gøre det muligt for dig at gøre dig usynlig, teleportere dig bag fjender, eller flytte ting med telekinese kræfter. 


Når hovedpersonen, Colt, er død flere gange, kan han ende med at miste de våben og evner, han har samlet op. Dog kan der opsamles et middel, som hedder ‘Residuum’, som kan tilføres ens våben, så de bæres med over, hvis du skulle være så uheldig at dø (hvilket kommer til at ske). En eksklusiv titel, baseret på tidligere spiltitlers succes


Deathloop er udkommet som en eksklusiv titel til Sonys Playstation 5 og til Windows computere. Overordnet set, har playstation versionen fået endnu højere og flottere anmeldelser end windows versionen, men dette er højst sandsynligt grundet playstationens dualshock controller, som er designet til at give en meget realistisk haptisk feedback. 


Denne gør det blandt andet muligt at mærke en fysisk forskel på hvilket våben, du angriber med og tit vil du også kunne mærke forskel på den overflade, din karakter løber på. 


Alt dette går computer brugerne desværre glip af - til gengæld har de mulighed for hurtigere at flytte deres sigtekorn og skyde mere præcist, grundet musens effektive natur. 


Du kan købe (og læse om) titlen til PS5 på siden her


Her på vores side har vi linket direkte til Bethesdas hjemmeside, hvor du kan købe spillet, men hvis du har en Steam konto, så kan du købe spillet gennem deres side


Spillet minder meget om lignende titler, såsom Dark Souls, som også bruger spillerens gentagende død som et decideret lærings instrument. Andre titler fra Bethesda Softworks


Bethesda er gennem årene blevet et AAA firma, som udgiver store spil. På vores side har vi indtil videre anmeldt to af deres spil, som du kan læse om og spille i dag. 


Det første spil er The Elder Scrolls Arena, som er et rollespil baseret i TES serien. Du klikker dig rundt i en verden, i et first-person perspektiv, mens du forsøger at redde landets kejser og til sidst samle the Staff of Chaos, ved at finde dens tabte dele. 


Fallout 76 er et MMORPG, baseret i et dystopisk USA, som er hærget af atomkrig. Efter at have tilbragt flere år under jorden i en sikker bunker, er det nu på tide, at du bevæger dig op til overfladen. Men er du helt alene, eller ligger der noget på lur, på den giftige overflade? 


 


Konklusion


Deathloop føles som et innovativt spil, som fordrejer dine forudindtagede holdninger til gaming. Spillet er farverigt, fuld af højt tempo og er ikke så repetitivt, som mange af de andre liv/død mekaniske spil eller tidsloop spil som findes på markedet. 


Med de tilføjede multiplayer muligheder, løber du ikke just tør for nye oplevelser i dette univers - og derudover har du også muligheden for selv at blive Julianna og udleve din drøm om at blive en superskurk i et andet menneskes liv. 


Spil strategisk smart i dette kat efter musen (cat and mouse) spil, hvor du skal overvinde nogle af de værst tænkelige skurke inden de nedlægger dig og tvinger dig til at starte dagen forfra. 

Deathloop - Video

Deathloop - Screenshots

Screenshot af DeathloopScreenshot af Deathloop

Muligheder for download af Deathloop - Danske servere

Download Deathloop her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Deathloop

 • Licens:
  Media
 • Størrelse:
  30 MB
 • Version:
  1.0
 • Tilføjet:
  15/09-2021
 • Sidst opdateret:
  22/09-2021
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, PS5
 • Producent:
  Bethesda
5 0 6295 Deathloop
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DEATHLOOP

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BETHESDA and its affiliates (“BETHESDA”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BETHESDA or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BETHESDA, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BETHESDA Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BETHESDA SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BETHESDA SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BETHESDA Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETHESDA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETHESDA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BETHESDA, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BETHESDA's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BETHESDA retains all right, title and interest in and to the BETHESDA Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BETHESDA Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BETHESDA Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BETHESDA. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BETHESDA.

2 THIRD PARTY SERVICES
BETHESDA Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BETHESDA Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BETHESDA Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BETHESDA Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BETHESDA Services, without the express prior written consent of BETHESDA or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BETHESDA Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BETHESDA Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BETHESDA Services or this EULA, use or install the BETHESDA Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BETHESDA Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BETHESDA may offer you a separate site license agreement to make the BETHESDA Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BETHESDA Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BETHESDA Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BETHESDA Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BETHESDA Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BETHESDA Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BETHESDA Services may include measures to control access to the BETHESDA Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BETHESDA Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BETHESDA Services will not function properly.
The BETHESDA Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BETHESDA Services, and to the extent that your contributions through use of the BETHESDA Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BETHESDA an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BETHESDA's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BETHESDA Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BETHESDA, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BETHESDA Services may require an internet connection to access the BETHESDA Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BETHESDA Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BETHESDA Services. By using the BETHESDA Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BETHESDA Services or certain features of the BETHESDA Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BETHESDA Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BETHESDA respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BETHESDA's privacy policy as amended from time to time is available at www.bethesda.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BETHESDA’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BETHESDA collects and uses personal and non-personal information in relation to BETHESDA's products and services. By installing, accessing or using the BETHESDA Services you explicitly agree with the terms and conditions of BETHESDA’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BETHESDA may license to you certain virtual goods to be used within BETHESDA Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BETHESDA is not a party to the transaction.
BETHESDA may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BETHESDA shall have no liability to you or any third party in the event that BETHESDA exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BETHESDA IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BETHESDA warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BETHESDA agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BETHESDA. If the Software is no longer available, BETHESDA retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BETHESDA and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BETHESDA address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BETHESDA SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BETHESDA SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BETHESDA SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BETHESDA SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BETHESDA SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BETHESDA SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BETHESDA, BETHESDA’S AFFILIATES, BETHESDA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BETHESDA SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BETHESDA’S, BETHESDA’S AFFILIATES’, BETHESDA’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BETHESDA SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BETHESDA Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BETHESDA will be irreparably damaged, and therefore you agree that BETHESDA shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BETHESDA means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BETHESDA for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BETHESDA, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BETHESDA Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BETHESDA reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BETHESDA’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BETHESDA Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BETHESDA's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BETHESDA ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bethesda.com.

Afinstallering af Deathloop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Deathloop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Deathloop, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Deathloop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.