Download Diablo Immortal (Mobile / PC) gratis herunder

Download Diablo Immortal gratis til PC lige her

Tiden er inde - helvede har åbnet sine porte og himlen har sendt sine mægtigste krigere til en kamp i de dødeliges verden, kaldet Sanctuary. Her er det nu op til nogle af rigets dygtigste helte at besejre ondskaben og i mellemtiden forsøge ikke at blive knust under englenes tyranniske ideologier. 


Spillet foregår i perioden mellem Diablo 2 og Diablo 3 og vil blandt andet udforske både nye, såvel som gamle plot linjer - og derfor er spillet en oplagt mulighed for nye spillere til at tage del i denne verden, såvel som for spillere af tidligere Diablo spil at genopleve noget af den originale nostalgi. 


Mens spillere venter på det længe ventede Diablo IV vil dette muligvis være et godt alternativ, som både kan give lidt nyt blod på tanden til folk, som er trætte af at løbe nightmare rifts i Diablo 3, eller dem, som måtte have brug for lidt ekstra hype. Men alt dette afhænger selvfølgelig af, at mobilspillet bliver en succes - og i denne anmeldelse giver vi et gæt på hvorledes spillet vil være i stand til at stå tidens tand i samme grad som dens forgængere. Diablo Immortal - Diablo på både PC og mobil


Hvis du er en aktiv del af Apple økosystemet, så kan du selvfølgelig downloade Diablo Immortal til din iPhone eller iPad helt gratis. Programmet tager dog lidt tid at installere (afhængigt af din internet hastighed) og fylder en del. Derudover skal du også være opmærksom på, at programmet også skal downloade ekstra filer, når først den er færdig med at downloade selve spillet. Meget af dette kan dog køre i baggrunden, mens du spiller spillets introduktion, som tager 10-30 minutter, afhængig af hvor meget du vælger at udforske og lytte til dialog. 


Du kan downloade spillet til din android gennem Google Play butikken, hvor spillet selvfølgelig også er gratis, ligesom dets Apple/Battlenet versioner.


 


Simplificerede klasser, som føles godt på den mindre skærm


At vælge den class, man gerne vil spille som i Diablo, er et af de vigtigste og også mest spændende valg, man som spiller kan tage, mens man begår sig i Sanctuarys dommedags ramte verden. I Diablo Immortal kan du spille som nogle af de mest ikoniske klasser fra franchiset (dog må vi (i hvert fald indtil videre) skyde en hvid pil efter den ikoniske Witch Doctor fra Diablo 3).


Mere specifikt får du mulighed for at spille som disse fan favoritter


 

 

Barbarian


Barbarians er mægtige krigere fra Mount Arreat, som grundet områdets hardcore klima har udviklet panseret hud, som gør dem nærmest uovervindelige - både overfor vind og vejr, men også dæmonernes kløer. 


Barbarians foretrækker at kæmpe ansigt til ansigt med deres fjende og bruger ofte store våben til at kløve deres fjender i to - altså når de ikke svinger i cirkler med deres enorme sværd i det ikoniske whirlwind angreb. Hvis du gerne vil hoppe fra fjende til fjende med enorme våben, så er dette den class, du skal vælge. 


 

Crusader


Crusaders er den ultimative helt - de kæmper med et skjold i den ene hånd og et mindre våben i det andet. Deres vigtigste våben er nemlig deres stærke tro, som de kan bruge til at påvirke verden omkring dem. På denne måde kan de påkalde sig blændende lys, healende eller beskyttende energier og tvinge deres fjender i knæ. Crusaders har nemt ved at overleve kontra nogle af deres andre heroiske partnere, netop fordi de ved, at de har troen og lyset med sig hele vejen. 


 

Demon Hunter


Demon Hunters er den diametrale modsætning til Crusaderen. Hvor Crusaderen søger lyset og troen, har Demon Huntere oplevet verdens mørkeste afkroge og overlevet, og derfor går de den komplet modsatte vej. 


De jager mørkets fyrster og deres undersåtter på alle tænkelige måder; des mere korrupt og skjult de kan arbejde, jo bedre. Armeret med armbrøster kan de nedlægge deres ofre fra lang afstand eller lægge fælder for deres nærstuderede bytte. 


 

Monk


En Monk er en ritualistisk participant, som afstammer fra Saphtev troen, hvor man træner sin krop lige så vel som sit sind for at opnå ultimativ oplysning og komme tættere på guddommene. På denne måde er de også de ultimative agile hellige krigere - de er hurtige i kamp, men også i deres strategiske tænkning. 


Det er denne overordnede hurtighed, som gør, at Monken er i stand til at overleve de værste angreb, på trods af ikke at være beklædt med andet end et par bandager, deres løstsiddende tøj og en bedekrans. 


 

Necromancer


Necromanceren er Monkens mørksidede søster. Hvor Monken arbejder tæt sammen med det guddommelige for at opnå de bedste resultater, vender Necromanceren sig mod dødsriget. Her finder de lig og forrådnede kropsdele, som de sætter sammen til nye, utænkelige rædsler. Deres magi korrumperer og går imod naturens love. Faktisk, så frygter de fleste mennesker i Sanctuary Necromanceren mere end helvedes dæmoner - af gode grunde. 


 

Wizard


Wizard er din optimale magiker. De har adgang til noget af verdens ældste viden, og kan bruge denne til at manipulere verden omkring dem. 


De bruger en kombination af elementale energier og den gamle, hemmelige magiske kunst kaldet ‘arcane’, som flænser virkeligheden omkring deres fjender. 


Wizards er klassen med mindst overlevelsesmulighed; til gengæld gør de op for dette i deres evners dødelighed. Det er ikke for sjovt, at denne class også kaldes for glas kanonen. 
En character creation skærm, som føles som et typisk mobil rollespil


Over de sidste par år har vi set udviklingen af en del mobilspil i rollespil genren, som nærmest alle sammen bruger den samme character creator. Diablo Immortal er ikke anderledes på dette område - faktisk ville de færreste nok kunne se forskel på character creatoren i dette spil, kontra et af de andre rollespil på markedet. 


Til gengæld er det dog rart i det mindste at have lidt mere kontrol over hvordan ens karakter ser ud, for eksempel i forhold til hvor aflåst mulighederne var i Diablo 2 og Diablo 3. Grafik - ikke ligefrem banebrydende, men okay


Spillets grafik er okay, men virker til gengæld som et kæmpe skridt tilbage fra Diablo 3, for slet ikke at nævne det kommende Diablo 4. Dette mærkes især når spillet spilles på PC. Spillet er på ingen måde grimt - faktisk er det egentlig overraskende flot når man tænker på, at det er udarbejdet med mobil verden i mente. Men standarden for Blizzards spils visuelle gennemslagskraft er efterhånden så høj, at man ikke kan blive andet end lidt skuffet. 


Til gengæld er det muligt at justere i grafikken som man har lyst. Blandt andet kan man selv vælge hvorvidt man ønsker at spille i 30 eller 60 fps og om grafikken skal være lav, middel, høj eller meget høj. Dette tager selvsagt også en masse energi fra din telefon, hvilket vil lede til at din mobil hurtigt bliver afladet og varm, hvis indstillingerne er sat i den høje ende. Dette bliver gjort endnu værre de første par timer, du spiller spillet, hvis du ikke har installeret alt baggrundsmaterialet i forvejen. Bliver Diablo Immortal en succes?


Det er svært at spå 100% om et spil bliver en garanteret succes eller ej. Dog kan vi kigge tilbage på den måde, spillet generelt er blevet taget imod på, både på Blizzards officielle forum, såvel som da spillet blev offentliggjort for første gang til Blizzcon, nogle år tilbage. Lad os bare sige, at hvis vi skal tage udgangspunkt i dette alene, så bliver spillet nok ikke den store succes. Og med den intense in game shop, hvor man kan købe kosmetiske kostumer og materialer til spillet, så vil de fleste spillere nok falde igennem efter relativt kort tid. Konklusion


Diablo Immortal er et sjovt, gratis spil til mobil og PC - men det er ikke fejlfrit. Hvis du har en masse Diablo nostalgi, du gerne vil bruge på noget, inden det næste spil udkommer, så vil vi helt sikkert opfordre dig til i det mindste at prøve spillet. Og hvis du længe har overvejet at prøve Diablo, men har følt at spillene har været for dyre, eller for stor en investering på PC eller en anden platform, så er dette også et oplagt valg for dig. 


Spillet er lavet ret godt og føles godt at spille, selv på de mindre skærme - men et alternativ til hovedspillene, bliver Diablo Immortal (ifølge os) nok aldrig.

Diablo Immortal (Mobile / PC) - Video

Diablo Immortal (Mobile / PC) - Screenshots

Screenshot af Diablo Immortal (Mobile / PC)Screenshot af Diablo Immortal (Mobile / PC)
Screenshot af Diablo Immortal (Mobile / PC)Screenshot af Diablo Immortal (Mobile / PC)

Muligheder for download af Diablo Immortal (Mobile / PC) - Danske servere

Download Diablo Immortal (Mobile / PC) her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Diablo Immortal (Mobile / PC)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  3500 MB
 • Version:
  1.0
 • Tilføjet:
  02/06-2022
 • Sidst opdateret:
  10/06-2022
 • Kritikers vurdering:
  20/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, iOS, Android
 • Producent:
  Activision Blizzard Entertainment
1 0 6347 Diablo Immortal (Mobile / PC)
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DIABLO IMMORTAL (MOBILE / PC)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT and its affiliates (“ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. By using the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services or certain features of the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.activision-blizzard-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ACTIVISION BLIZZARD ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@activision-blizzard-entertainment.com.

Afinstallering af Diablo Immortal (Mobile / PC)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Diablo Immortal (Mobile / PC) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Diablo Immortal (Mobile / PC), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Diablo Immortal (Mobile / PC) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.