Download Easiest Movie Editor gratis herunder

Download Easiest Movie Editor gratis her

Videoer og film tjener mange formål i vores dagligdag. Vi støder på reklamer, film og serier i fjerneren, abstrakte kunstprojekter på universitetet etc. Filmkunsten kan bruges til mange ting, men for at kunne lave en film kræver det, man har noget software, der kan varetage opgaven for én i disse digitale tider. Easiest Movie Editor er et sådant program, der supplerer dig med en masse handy og brugbare værktøjer, der hjælper dig, når du skal skabe en film til hvilket som helst projekt, du er i gang med. 


Leg rundt med pre-definerede effekter


Easiest Movie Editor er et rigtig godt program til dig, der ikke har den store forstand på, hvordan man laver og redigerer en video. Der er nemlig inkluderet en lang række smarte effekter, du kan bruge til at ændre farvekompositionen, lyset, inklusiv en masse interessante filters der kan krydre dine optagelser. 


Når man selv skal lege rundt med disse ting, kan det godt være lidt af en mundfuld at sætte sig ind i det hele. Derfor har Easiest Movie Editor sørget for, det meste kommer indstillet på forhånd for dig, så du ved ét tryk på en knap kan tilføje effekterne uden det store besvær. En film skal også klippes og redigeres. Det kan være, du har optaget en scene eller et segment, der viser sig ikke at passe ind i det store billede. Måske er der en scene, der fungerer vildt godt, men der er nogle steder, der skal klippes ud. Så er det rart at have en smart og brugervenlig interface, der lader dig klippe og “klistre” med dine optagelser uden det store besvær. Det har Easiest Movie Editor. Du kan desuden også holde styr på det, du klipper væk, så du altid kan hive det ind i filmen/videoen igen senere. 


Alle formater er understøttede


Du kan som udgangspunkt gå ud fra at Easiest Movie Editor understøtter alle formater, der hører til videofiler. Det kan godt være, der er nogle meget obskure formater, der sjældent bruges, og som derfor ikke er understøttede. Men dem har jeg ikke kunne finde. 


Så hvorfor er det smart, der er så mange formater, der er understøttede? Fordi hvis du optager med et kamera, kan du godt komme ud for at afhængigt af brand og model, at de optager i forskellige formater. Og nogle gange kan det være, man bruger op til flere forskellige kameraer, hvis man har en low budgetfilm, og så skal man lige pludselig til at jonglere med mange forskellige formater. Easiest Movie Editor kan loade dem alle ind, og arbejde med dem samtidigt, hvilket er rigtig smart. 


Her er en liste af de formater, der understøttes: FLV, H264, M1V, M2T, M2TS, M2P, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP2V, MP4, MPE, MPG, MPEG, MPV, MPV2, MTS, MTV, NSV, OGG, OGM, OGV, QT, RM, RMVB, TOD, TP, TRP, TS, VOB, VP6, WEBM, WM, WMV. Output Video formats: 3GP, 3G2, ASF, AMV, AVI, FLV, VOB, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, OGG, RMVB, SWF, TS, WebM, WMV.


Supplér din film med undertekster


Når du er færdig med at redigere din film, kan det være en god idé at tilføje undertekster til den. Undertekster er vigtige af to grunde: For det første er de nødvendige for folk, der har en udfordret hørelse. Hvis de ikke kan høre, hvad der foregår i filmen, så er det svært for dem at følge med og få noget ud af det. Med undertekster kan de følge med som alle andre, og du har dermed udvidet din målgruppe. For det andet kan det være en god idé at tilføje engelske undertekster til din film, hvis den for eksempel er på dansk. Med engelske undertekster kan din film bruges i hele verden, og det betyder, du dramatisk har udvidet din målgruppe. I Easiest Movie Editor kan du ret let lave undertekster, hvis du ønsker at gøre det. Du kan vælge mellem mange forskellige fonts, skriftstørrelser og farver for at give dem det flair, du ønsker. 


Crop, rotér og tilføj watermarks


Når man optager materiale til en film, kan det godt ske, man har lidt for meget af omgivelserne med i billedet. Det kan trække fokusset væk fra de centrale ting, du ønsker folk skal lægge mærke til. Derfor er deten god idé at croppe sin film, så man kan skære alt det unødvendige fra. 


At rotere klips i en film er en meget niché type funktion, der sjældent gøres brug af. Men det kan med fordel bruges, hvis man vil skabe en psykedelisk effekt på sin film. Easiest Movie Editor har de nødvendige værktøjer til disse to formål, så du hurtigt kan få redigeret de sidste småting væk og få et poleret produkt. En anden smart ting, man kan lave i Easiest Movie Editor, er Watermarks. Et watermark er et billede, du kan tilføje til din film, der altid bliver vist. Ideelt set burde det være dit firmas logo eller hvem det er, du repræsenterer. Det sørger nemlig for, at hvis folk uden tilladelse bruger din film et eller andet sted, så kan folk se, hvor den kommer fra, og hvem der rent faktisk har lavet den. Så man sikrer sin copyright på den måde. 


Situationsbestemte utility-funktioner


Easiest Movie Editor har en række funktioner, der måske ikke er nogle, du kommer til at bruge ofte, men som alligevel har deres formål. Et par af disse funktioner er nogle konverteringsværktøjer. Du kan konvertere din film til et format, der gør du kan overføre den til en DVD, så du kan distribuere filmen. Du kan også omdanne DVD-filer til video files, du kan arbejde med i programmet. 


Den sidste konverteringsfunktion kan konvertere foto til video. Det er noget, man typisk bruger, hvis man gerne vil lave et slideshow fra en begivenhed som et bryllup, en fødselsdag, en konfirmation etc. 


Gør videoredigeringen lettere for dig selv


At skulle lave en film er ikke ligefrem den letteste opgave, man kan give sig i kast med. Og da specielt ikke, hvis det er noget, du er helt ny til. Det kræver mange kræfter og beslutninger, der kan være svære at vikle sit hoved omkring, den første gang man prøver det. 


Derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med et program, der kan hjælpe dig hen ad vejen så meget, som det nu er muligt. Easiest Movie Editor er designet til dig, der både er mere erfaren eller ny til videoredigering. Hvis du ikke rigtig ved, hvad du laver, men stadig har en idé om, hvad det er, du gerne vil, så kan programmet hjælpe dig langt hen ad vejen, og hvis du gerne selv vil have lidt kontrol med dit produkt, kan du sagtens gå ind og redigere i det du vil helt selv, uden at skulle være bundet af programmets valg. 


Hvis du er ude efter et skabe et filmisk produkt hurtigt og med en nogenlunde standard, så er Easiest Movie Editor et program, der er designet til dig. Med minimal effort kan du få et ret solidt produkt. 


Et design der ikke vinder priser, men som fungerer


Easiest Movie Editor har ikke ligefrem et smukt design. Designet er på ingen måde afskyeligt, men det virker uinspirerende og tamt. Men på den anden side er der heller ikke nogen der siger, at et program, der er skabt til movie editing har behov for at vinde en skønhedskonkurrence. Når du starter Easiest Movie Editor får du en menu, hvor du kan åbne de forskellige funktioner såsom cropping, subtitles etc. De er illustreret med store grafiske ikoner, så man ikke er i tvivl om, hvad de gør. Klikker man på dem, åbner de individuelle funktioner så. De er indrettet meget ens med en skærm enten centralt eller i højre side, hvor du kan se din film. Til venstre har du en menu med forskellige sliders og valgmuligheder, du kan lege med for at bruge de forskellige funktioner. 


Et program der skal investeres i


Easiest Movie Editor er ikke gratis. Eller den fulde version er ikke i hvert fald. Det du kan downloade herfra, er en trial version (free version), der lader dig lege rundt med et par af funktionerne på ubegrænset tid. Men hvis du vil låse op for det hele, skal du købe programmet. 


Programmet koster cirka 400 kr. normalt. Men typisk er der tilføjet en 50% discount, som så trækker prisen ned på ca. 200 kr. Selv med en discount, er programmet relativt pricy i forhold til, hvad det kan gøre. Men hvis man værdsætter simplicitet og hurtige resultater, kan det være det værd.


Alternativ software


Hvis du hellere vil prøve et program, der er gratis, men som også er mere begrænset i sine funktioner, kan Free Video Editor være et forsøg værd. Det er et gammelt program i alle henseender, men det fungerer stadig ganske udmærket, når det skal udføre de mest simple redigeringsopgaver. Hvis du vil læse mere om og downloade Free Video Editor kan det gøres gratis her


Konklusion


Hvis du er ude efter et program, der gør det let for dig at redigere videoer, så er Easiest Movie Editor et godt valg for det. Selvom programmet er dyrt, leverer det dig stadig men en række simple og brugbare funktioner, der lader dig skabe et solidt filmisk produkt. Hvis dette lyder positivt for dig, kan det kun anbefales. 

Muligheder for download af Easiest Movie Editor - Danske servere

Download Easiest Movie Editor her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Easiest Movie Editor

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  29.3 MB
 • Version:
  5.1.1
 • Tilføjet:
  19/05-2020
 • Sidst opdateret:
  20/05-2020
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  Easiestsoft
4 0 6245
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR EASIEST MOVIE EDITOR

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EASIESTSOFT and its affiliates (“EASIESTSOFT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EASIESTSOFT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EASIESTSOFT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EASIESTSOFT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EASIESTSOFT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EASIESTSOFT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EASIESTSOFT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EASIESTSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EASIESTSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EASIESTSOFT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EASIESTSOFT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EASIESTSOFT retains all right, title and interest in and to the EASIESTSOFT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EASIESTSOFT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EASIESTSOFT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EASIESTSOFT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EASIESTSOFT.

2 THIRD PARTY SERVICES
EASIESTSOFT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EASIESTSOFT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EASIESTSOFT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EASIESTSOFT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EASIESTSOFT Services, without the express prior written consent of EASIESTSOFT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EASIESTSOFT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EASIESTSOFT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EASIESTSOFT Services or this EULA, use or install the EASIESTSOFT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EASIESTSOFT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EASIESTSOFT may offer you a separate site license agreement to make the EASIESTSOFT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EASIESTSOFT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EASIESTSOFT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EASIESTSOFT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EASIESTSOFT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EASIESTSOFT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EASIESTSOFT Services may include measures to control access to the EASIESTSOFT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EASIESTSOFT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EASIESTSOFT Services will not function properly.
The EASIESTSOFT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EASIESTSOFT Services, and to the extent that your contributions through use of the EASIESTSOFT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EASIESTSOFT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EASIESTSOFT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EASIESTSOFT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EASIESTSOFT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EASIESTSOFT Services may require an internet connection to access the EASIESTSOFT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EASIESTSOFT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EASIESTSOFT Services. By using the EASIESTSOFT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EASIESTSOFT Services or certain features of the EASIESTSOFT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EASIESTSOFT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EASIESTSOFT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EASIESTSOFT's privacy policy as amended from time to time is available at www.easiestsoft.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EASIESTSOFT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EASIESTSOFT collects and uses personal and non-personal information in relation to EASIESTSOFT's products and services. By installing, accessing or using the EASIESTSOFT Services you explicitly agree with the terms and conditions of EASIESTSOFT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EASIESTSOFT may license to you certain virtual goods to be used within EASIESTSOFT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EASIESTSOFT is not a party to the transaction.
EASIESTSOFT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EASIESTSOFT shall have no liability to you or any third party in the event that EASIESTSOFT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EASIESTSOFT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EASIESTSOFT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EASIESTSOFT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EASIESTSOFT. If the Software is no longer available, EASIESTSOFT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EASIESTSOFT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EASIESTSOFT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EASIESTSOFT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EASIESTSOFT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EASIESTSOFT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EASIESTSOFT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EASIESTSOFT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EASIESTSOFT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S AFFILIATES, EASIESTSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EASIESTSOFT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EASIESTSOFT, EASIESTSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EASIESTSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EASIESTSOFT’S, EASIESTSOFT’S AFFILIATES’, EASIESTSOFT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EASIESTSOFT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EASIESTSOFT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EASIESTSOFT will be irreparably damaged, and therefore you agree that EASIESTSOFT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EASIESTSOFT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EASIESTSOFT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EASIESTSOFT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EASIESTSOFT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EASIESTSOFT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EASIESTSOFT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EASIESTSOFT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EASIESTSOFT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EASIESTSOFT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@easiestsoft.com.

Afinstallering af Easiest Movie Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easiest Movie Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Easiest Movie Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Easiest Movie Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.