Download Google Fotos (tidligere Picasa) gratis herunder

Download Google Fotos (tidligere Picasa) gratis her. Det er et gratis billedbehandlingsprogram, et onlinebaseret lager og en delingstjeneste til digitale billeder fra Google samlet i ét. Find også versionen til Mac her.

Google har valgt at lukke Picasa, man tilbyder et nyt program i stedet for. Hvis du vil have adgang til din Picasa profil, hvor du har billeder liggende, så tryk på downloadknappen og login på Google Fotos, som er forsættelsen på Picasa. Den nye service tager i højere grad hensyn til brugen af forskellige enheder samt cloud-teknologien. Det er også stadig et udmærket program til behandling af billeder.

Redigeringsfunktionerne i Google Fotos er noget, som mange brugere værdsætter højt. Som noget nyt kan du i denne version nyde en overflod af redigeringseffekter, så som Vignette, Duo-Tone, borders med mere til. Du kan nu også redigere to billeder side om side, eller f.eks. sammenligne redigerede versioner af billeder med originaler - altså side om side. Dette lyder måske simpelt, men det er en fantastisk brugbart funktion. Picasa skaber også let et rigtig godt overblik over store mængder af billeder, og så kan Picasa læse RAW-filer fra stort set alle slags digitale (spejlrefleks)kameraer.

Andre spændende funktioner i denne version af Google Fotos er en filterfunktion, som gør det muligt for dig, at vise billeder kun markeret med stjerner, billeder kun med ansigter på samt kun de billeder, som du har uploaded. Collage funktionen er også blevet forbedret. Nu kan du justere rammernes bredde, omarrangere billederne samt rotere udvalgte fotos. Det og en del andre små, men gode forbedringer finder du i denne version af freeware programmet Google Fotos. 

Ønsker du Google Fotos til din telefon, så kan du downloade det her til Android og her til iPhone.


Video og screenshots af Google Fotos (tidligere Picasa)

Screenshot af Google Fotos (tidligere Picasa)
Screenshot af Google Fotos (tidligere Picasa)Screenshot af Google Fotos (tidligere Picasa)

Muligheder for download af Google Fotos (tidligere Picasa) - Danske servere

Download Google Fotos (tidligere Picasa) her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Google Fotos (tidligere Picasa)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  157 MB
 • Version:
  2.10.0
 • Tilføjet:
  11/09-2008
 • Sidst opdateret:
  09/05-2017
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP, Vista, 7 & 8
 • Producent:
  Google, Inc.
5 0 2617
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Afinstallering af Google Fotos (tidligere Picasa)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Google Fotos (tidligere Picasa) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Google Fotos (tidligere Picasa), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Google Fotos (tidligere Picasa) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.