Download LimeWire gratis herunder

Gratis download af det populære fildelingsprogram LimeWire her

Vi bruger i dag meget af vores tid foran computeren – unge såvel som ældre. For at gøre tiden tilbragt foran computeren lidt sjovere, kan du med stor fordel vælge mellem et kæmpe udvalg af forskellige software, som du hurtigt kan downloade til din computer, der netop gør dette muligt. Der eksisterer i dag software til næsten ethvert formål, hvor de forskellige udviklere gør deres bedste for, at netop deres produkter er populære og eftertragtede hos de potentielle brugere.


Et af de områder, hvor der de seneste år er blevet udviklet mange forskellige software, er når det drejer sig om fildeling. Her er særligt LimeWire et af de mest eftertragtede fildelingsprogrammer - men hvad er det præcist LimeWire kan, som adskiller programmet fra de andre på markedet? Det er i særdelshed blandt andet deres mange års erfaring på markedet og programmet høje hastighed samt brugervenlighed.


Fordelene ved at downloade et fildelingsprogram
Det kan i mange tilfælde vise sig at være meget praktisk at have et fildelings-program liggende på sin computer. Internettet har gennem de seneste år gennemgået – og gennemgår stadig en rigtig stor udvikling, hvilket har givet os rigtig mange muligheder. Mange informationer, mediefiler heriblandt særligt lyd og video kan i dag findes på blot ganske få sekunder, men på den anden side kan internettet sommetider også være et virvar at finde rundt i. Det er særligt i de øjeblikke, hvor vi finder det vanskeligt at finde det, som vi egentlig leder efter, at et fildelingsprogram kan være rart at have på sin computer. Helt overordnet gør fildelingsprogrammer det muligt for dig at finde og hente forskellige former for mediefiler, og her menes alt fra unikke lydfiler (musik, video) og spil til programmer og dokumenter. For mennesker der hyppigt bruger deres computer – både til skole, arbejde og i fritiden, er et fildelings-programmet efterhånden blevet et must-have at have på sin computer. Men inden du kaster dig ud i at downloade et hvilket som helst program, er det en rigtig god idé at have et indblik i de forskellige software, som findes på markedet, så du i sidste ender downloader et fildelings-program, der passer til netop din præferencer og behov.


Limewire – et program med mange års erfaring
Når du henter et fildelingsprogram, er det først og fremmest væsentligt, at du vælger et program, der har stor erfaring. Dette kan være med til at give dig en vis tryghed, når du bruger programmet. Udviklere der har stor erfaring med denne type software, har generelt også styr på, hvilke funktioner m.m., der er uundværlige for et velfungerende fildelingsprogram.
LimeWire har eksisteret siden 2000, og er gennem årene uden tvivl blevet et af de mest populære fildelings-programmer i verden. Programmet er kendt for at være hurtigt og stabilt, og du har mulighed for at dele filer ved brug af Peer-to-peer (P2P) gennem det velkendte Gnutella-netværk.


Du kan altså være tryg ved at have LimeWire som fildelingsprogram på din computer.
Prikken over i’et er selvfølgelig også, at programmet er gratis. Hvis du skulle ønske at læse mere om LimeWire, kan du besøge deres side ved hjælp af dette link.


Tilgængeligheden
Ved valget af fildelingsprogram har tilgængeligheden af programmet stor betydning for, om du kan downloade det, eller om du må søge videre. Udviklere gør ofte deres bedste for, at der er så mange som muligt, der har mulighed for at benytte sig af netop deres program. Derfor er det en stor fordel, hvis en software er udviklet til et bredt udvalg af forskellige platforme. LimeWire er et fildelingsprogram, der i særdelshed giver dig muligheder næsten uanset, hvilken type platform du bruger. Først og fremmest er LimeWire skrevet i programmeringssproget Java, og derfor er det en forudsætning, at du har Java installeret på din computer. Hvis du ikke allerede har Java installeret på din computer, kan du læse lidt mere om softwaren her. Derudover kan du downloade LimeWire uanset om du bruger en computer, der er understøttet af et Mac-operativsystem eller Microsoft Windows.


Brugervenligheden
Brugervenlighed er også et nøgleord, når det kommer til valget af fildelingsprogram. Brugervenligheden er blandt andet med til at afgøre, om du finder programmet nemt eller mere besværligt at bruge. Det er derfor næsten altid i udviklerens interesse, at der i høj grad er styr på brugervenligheden i softwaren. LimeWire har omkring 100 millioner unikke brugere månedligt, og derfor betyder det altså meget, at brugerne også er tilfredse med anvendelsen af programmet – fra start til slut. I den forbindelse har LimeWire også redesignet deres software, så programmet er nemmere at navigere i, hvilket styrker programmets brugervenlighed.


Alternative programmer til LimeWire
Der findes et væld af muligheder, når det kommer til fildelingsprogrammer, og udviklerne gør deres bedste for, at du netop vælger deres program. Her er BearShare, eMule, og Kazaa Lite blot få af de alternativer, som du også kan vælge mellem. Det kan dog være lidt forvirrende at finde rundt i, hvad de forskellige programmer har af features og muligheder. Derfor kan vi varmt anbefale dig at læse lidt nærmere om alternativer i vores kategori, der omhandler fildelingsprogrammer ved at trykke her. På den måde bliver du hurtigt lidt klogere på, hvilket program der passer til netop dig og dine præferencer.


Husk din sunde fornuft
Selvom der er en del praktiske faktorer, som betyder meget ved valget af fildelingsprogram, er det også meget vigtigt at bruge sin sunde fornuft.


Inden du downloader mediefiler generelt, bør du være opmærksom på, at nogle af disse kan indeholde virus eller lignende, der kan skade din computer. Derfor er det en meget god idé, at du installerer et antivirusprogram på din computer, hvis du ikke allerede har det i forvejen. Hvis du ikke har et antivirusprogram på din computer, kan du med stor fordel tage et kig på vores browserkategori ved at trykke her, hvor forskellige anmeldelser af antivirusprogrammer ligger tilgængelig.


Nogle af filerne, som er tilgængelige i fildelings-programmer kan desuden være beskyttet af ophavsretten. Det er derfor også meget vigtigt at være opmærksom på ophavsrettigheder, inden du ved et tilfælde ulovligt henter mediefiler fra LimeWire eller andre fildelingsprogrammer til din computer.


Konklusion


LimeWire er fildelingsprogrammet for dig, der sætter stor pris på hurtigt og nemt at kunne hente mediefiler direkte til din computer. LimeWire har mange års erfaring på markedet, og programmet bliver jævnligt udviklet og optimeret. Dette gælder særligt i forhold til brugervenlighed og tilgængelighed, så du får mest muligt ud af programmet.
Når det kommer til dig og din computers sikkerhed, er det selvfølgelig en meget god idé at bruge sin sunde fornuft og installere et antivirusprogram, hvis du ikke allerede har et liggende på din computer i forvejen.  Alt i alt kan vi altså varmt anbefale fildelingsprogrammet LimeWire.

LimeWire - Video

LimeWire - Screenshots

Screenshot af LimeWireScreenshot af LimeWire
Screenshot af LimeWireScreenshot af LimeWire

Muligheder for download af LimeWire - Danske servere

Download LimeWire her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om LimeWire

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  24 MB
 • Version:
  5.5.14
 • Tilføjet:
  10/02-2006
 • Sidst opdateret:
  04/05-2018
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  Lime Wire LLC.
4 0 394 LimeWire
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR LIMEWIRE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and LIME WIRE LLC. and its affiliates (“LIME WIRE LLC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by LIME WIRE LLC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by LIME WIRE LLC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “LIME WIRE LLC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE LIME WIRE LLC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE LIME WIRE LLC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the LIME WIRE LLC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, LIME WIRE LLC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, LIME WIRE LLC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by LIME WIRE LLC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or LIME WIRE LLC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. LIME WIRE LLC. retains all right, title and interest in and to the LIME WIRE LLC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The LIME WIRE LLC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the LIME WIRE LLC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from LIME WIRE LLC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by LIME WIRE LLC..

2 THIRD PARTY SERVICES
LIME WIRE LLC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via LIME WIRE LLC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the LIME WIRE LLC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the LIME WIRE LLC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of LIME WIRE LLC. Services, without the express prior written consent of LIME WIRE LLC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the LIME WIRE LLC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the LIME WIRE LLC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the LIME WIRE LLC. Services or this EULA, use or install the LIME WIRE LLC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the LIME WIRE LLC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that LIME WIRE LLC. may offer you a separate site license agreement to make the LIME WIRE LLC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the LIME WIRE LLC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the LIME WIRE LLC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the LIME WIRE LLC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such LIME WIRE LLC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the LIME WIRE LLC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The LIME WIRE LLC. Services may include measures to control access to the LIME WIRE LLC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only LIME WIRE LLC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the LIME WIRE LLC. Services will not function properly.
The LIME WIRE LLC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the LIME WIRE LLC. Services, and to the extent that your contributions through use of the LIME WIRE LLC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant LIME WIRE LLC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to LIME WIRE LLC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the LIME WIRE LLC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to LIME WIRE LLC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The LIME WIRE LLC. Services may require an internet connection to access the LIME WIRE LLC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the LIME WIRE LLC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to LIME WIRE LLC. Services. By using the LIME WIRE LLC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the LIME WIRE LLC. Services or certain features of the LIME WIRE LLC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the LIME WIRE LLC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
LIME WIRE LLC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. LIME WIRE LLC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.lime-wire-llc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. LIME WIRE LLC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent LIME WIRE LLC. collects and uses personal and non-personal information in relation to LIME WIRE LLC.'s products and services. By installing, accessing or using the LIME WIRE LLC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of LIME WIRE LLC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
LIME WIRE LLC. may license to you certain virtual goods to be used within LIME WIRE LLC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and LIME WIRE LLC. is not a party to the transaction.
LIME WIRE LLC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. LIME WIRE LLC. shall have no liability to you or any third party in the event that LIME WIRE LLC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT LIME WIRE LLC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
LIME WIRE LLC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, LIME WIRE LLC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by LIME WIRE LLC.. If the Software is no longer available, LIME WIRE LLC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by LIME WIRE LLC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the LIME WIRE LLC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE LIME WIRE LLC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. LIME WIRE LLC., LIME WIRE LLC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. LIME WIRE LLC., LIME WIRE LLC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE LIME WIRE LLC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE LIME WIRE LLC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE LIME WIRE LLC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER LIME WIRE LLC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE LIME WIRE LLC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY LIME WIRE LLC., LIME WIRE LLC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL LIME WIRE LLC., LIME WIRE LLC.’S AFFILIATES, LIME WIRE LLC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE LIME WIRE LLC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT LIME WIRE LLC., LIME WIRE LLC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, LIME WIRE LLC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL LIME WIRE LLC.’S, LIME WIRE LLC.’S AFFILIATES’, LIME WIRE LLC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE LIME WIRE LLC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any LIME WIRE LLC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, LIME WIRE LLC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that LIME WIRE LLC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or LIME WIRE LLC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by LIME WIRE LLC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold LIME WIRE LLC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the LIME WIRE LLC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. LIME WIRE LLC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on LIME WIRE LLC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the LIME WIRE LLC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at LIME WIRE LLC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST LIME WIRE LLC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@lime-wire-llc..com.

Afinstallering af LimeWire

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere LimeWire fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find LimeWire, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle LimeWire være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.