Download Norton Secure VPN gratis herunder

Download Norton Secure VPN og beskyt alle dine personlige data på alle dine enheder.

Beskyttelse af ens online privatliv bliver mere og mere aktuelt, og det skyldes bl.a. den store opmærksomhed som omkring persondata politik. Der er blevet bragt større opmærksomhed på, at ens online liv hurtigt kan misbruges og udnyttes. Derfor er de fleste begyndte at være opmærksomme på at beskyttes deres onlineliv, samt forsøge at holde det privat.


Det betyder også, at der er flere veletablerede virksomheder, som er begyndt at udvikle privatlivsbeskyttelses-programmer til deres brugere. Norton er en af dem.Norton er muligvis bedst kendt for deres succesfulde sikkerhedsprogram, men har gennem årerne udvidet deres sortiment, og denne gang er det inden for privatliv online, og anonym browsing. Dette formår Norton at gøre gennem deres veludviklede VPN tjeneste kaldet Norton Secure VPN, som kan downloades her på siden.


Hvordan fungere det?


Norton Secure VPN beskytter ens online privatliv ved at hjælp af deres VPN tjeneste. Men hvad er det nu præcis at en VPN tjeneste er?


En VPN fungerer som en slags mellemled mellem din lokale IP-adresse og en form for ’falsk’ geografisk placeret server, som Norton udbyder. Der er som regel flere servere, og det er forskellige hvor i verden, at de har deres geografiske placering.Så hvis man sidder og surfer på ens bopæl, og derved ens lokale IP-adresse, så kan med tilknytte sig en VPN server i f.eks. Amerika. Det resulterer i, at hvis uvedkommende forsøger at lokalisere din placering, så får de altså at vide, at du sidder et sted i Amerika.


Foruden at gøre det umuligt for uvedkommende at lokalisere en, og udnytte persondata, så er der også andre goder ved en VPN tjeneste. Hvis vi forbliver hos eksemplet med den amerikanske VPN server, så er det altså også muligt at browse og se den amerikanske version af Netflix, da Netflix tror, at man sidder i Amerika og ser med. Det er endda muligt at benytte sin danske Netflix konto til dette. Den Amerikanske Netflix er kendt for at have et væsentlig større sortiment af TV serier, film osv.


Let tilgængeligt og funktionelt


Det er langt fra første gang, at vi beskæftiger os med et Norton produkt, og vi har derfor visse forventninger – eller standarder som vi på forhånd har sat. De er som regel høje, men bliver ofte mødt. Dette var også tilfældet med Norton Secure VPN. Det er ingen hemmelighed, at der eksisterer et stort sortiment af VPN tjenester, men Norton Secure VPN er dog en af de mest tilgængelige, som vi har prøvet.Norton Secure VPN har et simpelt design, som gør det utrolig let at navigere rundt i det. Det fremgår tydeligt at designet er beregnet til også at fungere på smartphones, tablets osv. og det gør det bestemt også. Det er nemlig ligeledes muligt at downloade Norton Secure VPN til ens mobile enheder. Det resulterer i udvidet sikkerhed og beskyttelse af ens privatliv – uanset om man er derhjemme eller på farten.


Det er en betryggende tanke, da de fleste hackerangreb i nyere tid sker gennem Wi-Fi forbindelser. Men med Norton Secure VPN kan man altså kryptere ens Wi-Fi forbindelse, og derved blokere for uvedkommende. Dette gælder også for offentlige Wi-Fi.


Internetforbindelse


Det største problem ved de fleste VPN tjenester er, at de sløver ens internetforbindelse ned. Det er egentlig ganske forståeligt, da ens internetforbindelse først skal hen til en VPN server, og tilbage til ens placering før at et klik er registreret. Det er samtidig her, at man kan adskille de gode og dårlige VPN tjenester fra hinanden. En veludviklet VPN tjeneste skulle gerne have minimale forskellige på internethastigheden når den er slået til, for ellers er den dårligt værd at bruge. Med Norton Secure VPN mærkede vi aboslut ingen forskel på vores internethastighed.


Test af internetforbindelse med og uden Norton Secure VPN:


Norton Secure VPN slået til:Med Norton Secure VPN slået til, ligger hvor internetforbindelse på mellem 64-67 Mbps.


 


Norton Secure VPN slået fra:Med Norton Secure VPN slået fra, ligger hvor internetforbindelse på cirka 70 Mbps.


Vi kan konkludere, at der er en hastighedsforskel på mellem 3-6 Mbps med Norton Secure VPN slået til. Denne minimale forskel er det laveste vi nogensinde har set i en VPN tjeneste. I det fleste tilfælde ville vores internethastigheden være faldet omkring 15-20%.


Resultaterne er altså for os en indikation på, at Norton har formodet at udvikle en aldeles funktionel VPN tjeneste, som leverer yderst tilfredsstillende resultater.


Erfaring er nøgleord


Uanset hvilken software som man overvejer at downloade, så er erfaring utrolig vigtigt. En erfaren udvikler har større og bedre mulighed for at udvikle et perfektioneret produkt. Hvis det samtidig er en udvikler, som er rent for kvalitet og troværdighed, så har de også en standard, som de skal opfylde.


Vi nævnte i starten, at Norton er en af de udviklere, hvor vi har høje forventninger. Grunden til dette er, at deres produkter altid er aldeles veludviklet, og vi ville blive enormt skuffet, hvis de havde mistet deres passion. Det er heldigvis ikke tilfældet, for Norton Secure VPN er ganske enkelt fremragende. Funktionerne er vel og mærke simple, men det er en nødvendighed, når det er en VPN tjeneste. De funktioner som vi får er dog perfekte.


Acceptabel pris


Ligesom mange andre programmer, så er Norton Secure VPN abonnementsdrevet. Det billigste man kan få Norton Secure VPN til er 33 DKK / måneden på én enhed.


I og med at Norton Secure VPN er udviklet til alverdens enheder, så kan det godt anbefales at overveje at købe 5 enheder til 53 DKK / måneden. Det giver hvert fald mest værdi for pengene.


Der findes yderligere informationer om abonnementsmulighederne på dette link.


Konklusion


De seneste år har bragt opmærksomhed på anonymsurfing, og dette har resulterede i et hav af nye VPN tjenester. De betyder også at disse VPN tjenester konkurrerer med hinanden om at være de bedste, hvilket i sidste ende, betyder mere veludviklede programmer for os brugere.


Norton har uden tvivl en interesse i at deres VPN tjeneste opfylder de forventninger, som os Norton-brugere har, og det har i den grad lykkes dem. Norton Secure VPN er hurtigt at downloade, installere og benytte sig af. Funktionerne er let tilgængelige og lette at anvende. Faktisk mærker man knapt at programmet overhovedet er installeret, og man kan derfor surfe internettet uforstyrret og sikkert.


Norton Secure VPN får en varm anbefaling af os.

Norton Secure VPN - Screenshots

Screenshot af Norton Secure VPNScreenshot af Norton Secure VPN
Screenshot af Norton Secure VPNScreenshot af Norton Secure VPN

Muligheder for download af Norton Secure VPN - Danske servere

Download Norton Secure VPN her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Norton Secure VPN

 • Licens:
  Shareware
 • Størrelse:
  91.4 MB
 • Version:
  1.0
 • Tilføjet:
  12/11-2018
 • Sidst opdateret:
  09/08-2019
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac OS, iOS, Android
 • Producent:
  Norton Symantec
4 0 6123
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NORTON SECURE VPN

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NORTON SYMANTEC and its affiliates (“NORTON SYMANTEC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NORTON SYMANTEC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NORTON SYMANTEC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NORTON SYMANTEC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NORTON SYMANTEC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NORTON SYMANTEC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NORTON SYMANTEC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NORTON SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NORTON SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NORTON SYMANTEC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NORTON SYMANTEC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NORTON SYMANTEC retains all right, title and interest in and to the NORTON SYMANTEC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NORTON SYMANTEC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NORTON SYMANTEC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NORTON SYMANTEC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NORTON SYMANTEC.

2 THIRD PARTY SERVICES
NORTON SYMANTEC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NORTON SYMANTEC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NORTON SYMANTEC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NORTON SYMANTEC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NORTON SYMANTEC Services, without the express prior written consent of NORTON SYMANTEC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NORTON SYMANTEC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NORTON SYMANTEC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NORTON SYMANTEC Services or this EULA, use or install the NORTON SYMANTEC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NORTON SYMANTEC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NORTON SYMANTEC may offer you a separate site license agreement to make the NORTON SYMANTEC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NORTON SYMANTEC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NORTON SYMANTEC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NORTON SYMANTEC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NORTON SYMANTEC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NORTON SYMANTEC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NORTON SYMANTEC Services may include measures to control access to the NORTON SYMANTEC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NORTON SYMANTEC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NORTON SYMANTEC Services will not function properly.
The NORTON SYMANTEC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NORTON SYMANTEC Services, and to the extent that your contributions through use of the NORTON SYMANTEC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NORTON SYMANTEC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NORTON SYMANTEC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NORTON SYMANTEC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NORTON SYMANTEC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NORTON SYMANTEC Services may require an internet connection to access the NORTON SYMANTEC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NORTON SYMANTEC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NORTON SYMANTEC Services. By using the NORTON SYMANTEC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NORTON SYMANTEC Services or certain features of the NORTON SYMANTEC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NORTON SYMANTEC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NORTON SYMANTEC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NORTON SYMANTEC's privacy policy as amended from time to time is available at www.norton-symantec.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NORTON SYMANTEC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NORTON SYMANTEC collects and uses personal and non-personal information in relation to NORTON SYMANTEC's products and services. By installing, accessing or using the NORTON SYMANTEC Services you explicitly agree with the terms and conditions of NORTON SYMANTEC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NORTON SYMANTEC may license to you certain virtual goods to be used within NORTON SYMANTEC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NORTON SYMANTEC is not a party to the transaction.
NORTON SYMANTEC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NORTON SYMANTEC shall have no liability to you or any third party in the event that NORTON SYMANTEC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NORTON SYMANTEC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NORTON SYMANTEC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NORTON SYMANTEC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NORTON SYMANTEC. If the Software is no longer available, NORTON SYMANTEC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NORTON SYMANTEC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NORTON SYMANTEC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NORTON SYMANTEC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NORTON SYMANTEC, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NORTON SYMANTEC, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NORTON SYMANTEC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NORTON SYMANTEC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NORTON SYMANTEC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NORTON SYMANTEC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NORTON SYMANTEC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NORTON SYMANTEC, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NORTON SYMANTEC, NORTON SYMANTEC’S AFFILIATES, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NORTON SYMANTEC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NORTON SYMANTEC, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NORTON SYMANTEC’S, NORTON SYMANTEC’S AFFILIATES’, NORTON SYMANTEC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NORTON SYMANTEC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NORTON SYMANTEC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NORTON SYMANTEC will be irreparably damaged, and therefore you agree that NORTON SYMANTEC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NORTON SYMANTEC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NORTON SYMANTEC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NORTON SYMANTEC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NORTON SYMANTEC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NORTON SYMANTEC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NORTON SYMANTEC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NORTON SYMANTEC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NORTON SYMANTEC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NORTON SYMANTEC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@norton-symantec.com.

Afinstallering af Norton Secure VPN

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Norton Secure VPN fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Norton Secure VPN, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Norton Secure VPN være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.