Download Picasa (Dansk) gratis herunder

Download Picasa på dansk her. Det er et gratis billedbehandlingsprogram, et onlinebaseret lager og en delingstjeneste til digitale billeder fra Google samlet i ét. Find også versionen til Mac her.

Selvom Google ikke længere opdaterer Picasa, så er det stadig et udmærket program til behandling af billeder. Du kan og bør kombinere det med Google Fotos, som er forsættelsen på Picasa. Den nye service tager i højere grad hensyn til brugen af forskellige enheder samt cloud-teknologien.


Redigeringsfunktionerne i Picasa er noget, som mange brugere værdsætter højt. Som noget nyt kan du i denne version nyde en overflod af redigeringseffekter, så som Vignette, Duo-Tone, borders med mere til. Du kan nu også redigere to billeder side om side, eller f.eks. sammenligne redigerede versioner af billeder med originaler - altså side om side. Dette lyder måske simpelt, men det er en fantastisk brugbart funktion. Picasa skaber også let et rigtig godt overblik over store mængder af billeder, og så kan Picasa læse RAW-filer fra stort set alle slags digitale (spejlrefleks)kameraer.


Andre spændende funktioner i denne version af Picasa er en filterfunktion, som gør det muligt for dig, at vise billeder kun markeret med stjerner, billeder kun med ansigter på samt kun de billeder, som du har uploaded. Collage funktionen er også blevet forbedret. Nu kan du justere rammernes bredde, omarrangere billederne samt rotere udvalgte fotos. Det og en del andre små, men gode forbedringer finder du i denne version af freeware programmet Picasa. 


Få Picasa på dansk:


1. Åben Picasa.


2. Klik på Tools menuen.


3. Vælg Options.


4. Klik på General.


5. Vælg dansk.


6. Klik på OK.


7. Vælg Ja i den forespørgsel der kommer.


8. Luk og åben Picasa for at ændringen til dansk træder i kraft.


Ønsker du Picasa til Linux kan den hentes her: Picasa 3 til Linux


Video og screenshots af Picasa (Dansk)

Screenshot af Picasa (Dansk)
Screenshot af Picasa (Dansk)Screenshot af Picasa (Dansk)

Muligheder for download af Picasa (Dansk) - Danske servere

Download Picasa (Dansk) her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Picasa (Dansk)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  17.7 MB
 • Version:
  3.9.138.151
 • Tilføjet:
  11/09-2008
 • Sidst opdateret:
  10/02-2017
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP, Vista, 7 & 8
 • Producent:
  Google, Inc.
5 0 2617
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Afinstallering af Picasa (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Picasa (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Picasa (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Picasa (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.