Download Total War: Three Kingdoms gratis herunder

Download og køb Total War: Three Kingdoms her

Kinas historie har altid været præget af stor tumult, storhedstid og forfald. Fra før Vesteuropa begyndte langsomt at træde ind i Middelalderen (Medieval II - Total War) var Kina langt fremme, og nogle af de største og mest blodige slag og krige foregik i The Middle Kingdom, som det også kaldes.The Total War Series har altid haft fokus på disse interessante historiske perioder, hvor dele af verden gik op i den totale krigs flammer: Fra Romerrigets rejsning og fald til Napoleons erobringer i 1800-tallet. Nu er turen kommet til Asien, og til den turbulente Three Kingdoms periode i Kinas historie, som for første gang kan opleves på pc gaming.


Deltag i en af Kinas mest hæsblæsende historiske perioder


I Total War games overtager man rollen som en af de betydelige karakterer, der er relevante for den historiske periode spillet dækker over. I Napoleon Total War kunne man for eksempel spille som Napoleon eller den østrigske kejser.


Three Kingdoms er bygget op på samme måde, og byder på 12 interessante karakterer, der hver har deres egne unikke spillestille og fordele, når man skal erobre Ancient China.Spillet begynder i kølvandet på magtovertagelsen af den blodige krigsherre Dong Zhou, der har taget den unge child emperor fra Han dynastiet (Emperor Xian) under sine vinger for selv at blive kejser over det mægtige rige. De mest loyale til Han dynastiet dannede en koalition for at stoppe Dong Zhuo men til ingen nytte. Efter koalitionens fejl brød den sammen, og Kinas krigsherrer/warlords gik hver til sit, for selv at blive kejsere.


Spillets mål er, man selv erklærer sig for kejser, og nedkæmper al modstand. I spillets slutfase vil der være tre konkurrenter til tronen (deraf Three Kingdoms), og krigsherren der står tilbage danner sit eget nye kinesiske dynasti.


For at nå til dette punkt skal man samle sine hære, tage dem til fjendens porte, og bekæmpe dem med magt, hvis det kræves. Samtidig skal man også være en snild diplomat for at sikre handelsaftaler, alliancer, styrke sin egen økonomi, for at kunne forsyne de store hære, samt være påpasselig med sine undersåtter har nok mad og ikke drager sværdet i oprør, mens du kæmper på fronten.


Vælg mellem tolv unikke karakterer, der hver vil forme Kinas fremtid forskelligt


Total War Three Kingdoms har indtil videre 12 forskellige karakterer, du kan spille. Dette system minder en del om champion/hero-systemet i Total War: Warhammer Et par af dem kommer i form af The Yellow Turban Rebellion DLC, som man fik gratis under pre-order. Ellers kan den købes fra Steam og Total War’s egen hjemmeside.Hver karakter har sin egen unikke form for “currency”, der kan optjenes gennem kamp og erobring. Denne currency kan bruges til specielle handlinger undervejs, der forandrer spillet til din egen fordel.


Er man en ny spiller til Total War serien kan det anbefales, man starter ud som Cao Cao. Cao Cao var den sidste kansler under the Han Dynasty, og trak sværdet i oprør, da Dong Zhou lavede sit kup. Han er kendt som en snedig og uberegnelig forhandler og planlægger, der finder sin styrke i at snyde sine fjender, og spille dem mod hinanden igennem proxy wars.


Liu Bei er for folk, der er relativt fortrolige med spilserien. Som Liu Bei er du en folkets mand, og er elsket af dine undersåtter, hvilket gør dine militia units ikke har upkeep. Samtidig har du også en direkte forbindelse slægtsmæssigt til Han Dynastiet, der tillader dig at gøre krav på dynastiets resterende territorier uden problemer. Men pas på! Som Liu Bei er image alting. At tabe en vigtig kamp kan føre til hans riges fald.


Yuan Shao var den tidligere kejsers right hand man, og stod ved hans side igennem tykt og tyndt. En hårdhændet hærfører, der har opnået utrolige sejrer står nu med opgaven at genforene Kina endnu engang. Yuan Shao fokuserer på allianceopbygning, og at skabe vasaller ud af mindre stater for at kæmpe for ham.


Sun Jian er også væsentlig at nævne. Sun Jian kaldes også The Tiger of Jiandong, og det er ikke uden grund. På kamppladsen er han en modstander uden lige, og når han går i duel mod en general er han sikker på at vinde. Hans mål er at unificere det sydlige Kina for at skubbe op og forene hele landet igen.


Når man har vundet en kampagne, og er blevet kejser, låser man op for den blodtørstige Krigsherre Dong Zhuo. Som Dong Zhou må man forvente en svær kampagne. Med Han Dynastiets territorium spredt vidt omkring og med mange fjender er der ikke tid til at tøve.


Vis dine strategiske evner i real time battles


Total War: Three Kingdoms’ essentielle feature er spilseriens real time battles. Her står du i spidsen for hære, der kan tælle op i mange tusinde mand. Du kommanderer alt fra infanteri, kavaleri, bueskytter og de infamøse trebuchetter, der kan udslette mange mænd med ét skud.For at opnå sejr over din modstander, skal du have bygget en hær op, der kan stå imod alle trusler. Brug kavaleriet til at flankerer, så du kan slippe af med bueskytter, og til sidst falde i ryggen på fjendens frontlinje. Bueskytterne er vigtige til at reducere fjendens styrke inden de når din front, og fodfolket skal holde linjen så længe som muligt.


Spillet er desuden turn based (en tur = en årstid), og hver faction har mulighed for at rykke rundt på deres hære, angribe og udbygge deres territorium på skift.


Den perfekte måde at træne sin hjerne, og udvise sine strategiske evner


Total War: Three Kingdoms er spillet for dig, der godt kan lide at udfolde dine strategiske evner, og lave komplicerede taktiske træk. Alt fra at udbygge dine byer med infrastruktur, føre diplomati med mange forskellige unikke karakterer, og vise den snilde, der kan få selv den stærkeste fjende i knæ er muligt i dette spil. Det er stimulerende og spændende, for selv den mest nøje planlagte handling kan have 6 uforudsete udkom, der forandrer dit spil for bestandigt.


Den unikke periode i kinesisk historie


Romance of the Three Kingdoms er en af de mest spændende historiske begivenheder, ikke blot i kinesisk historie, men også i verdenshistorien. Med så mange unikke krigsherrer, der alle gambler for tronen i verdens daværende mægtigste land, udvikler hvert spil sig anderledes fra det første.


Three Kingdoms historie udspiller sig vidt forskelligt fra den Europæiske, vi kender så godt. Der kæmpes på en anden måde, der forhandles på en anden måde og hele samfundsstrukturen er ny og spændende, og puster nyt liv i Total War serien.


Fantastisk smuk og veloptimeret grafik


Total War: Three Kingdoms ser bedre ud end noget andet Total War spil til dato. Grafikken har fået et godt boost, og får spillet til at komme til live på en helt anden måde, end vi har set før. At skue på de store horder af dine soldater, der marcherer med solen reflekteret i deres hjælme er et smukt syn.


Desuden er spillet også veloptimeret til de fleste computere af relativ ny karakter. Det kører i hvert fald bedre end noget andet Total War spil til dato, så er dit hardware lidt outdated, skal du ikke bekymre dig.Men selve UI’en i spillet er også blevet mere kompliceret end før. Den kan føles som uoverskuelig de første gange, man arbejder med den. Dette slår sig mest ud i spillets research tree, hvor man avancerer sin nation teknologisk, og i pausemenuen, der ser rodet og uorganiseret ud.


På kampagnekortet er det hele dog som forventeligt fra andre Total War spil, mens diplomacy-vinduet har fået et overhaul, der har fikset tidligere problemer, og skabt nye i form af endnu mere uoverskuelighed.


Konklusion


Total War: Three Kingdoms har slået alle rekorder for Total War spil til dato, og dette er ikke uden grund. Spillet er på så højt et niveau, at de fleste blev overraskede. Spillet kan spilles om og om igen på grund af de mange forskellige og interessante karakterer, der hver har deres unikke strategier, og mon ikke, der kommer nogle DLC’er, der tilføjer flere? Total War: Three Kingdoms kan kun anbefales på det varmeste som et af 2019’s bedste spil.

Total War: Three Kingdoms - Screenshots

Screenshot af Total War: Three KingdomsScreenshot af Total War: Three Kingdoms
Screenshot af Total War: Three KingdomsScreenshot af Total War: Three Kingdoms

Muligheder for download af Total War: Three Kingdoms - Danske servere

Download Total War: Three Kingdoms her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Total War: Three Kingdoms

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  60000 MB
 • Version:
  1.0
 • Tilføjet:
  17/06-2019
 • Sidst opdateret:
  17/06-2019
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac, Linux
 • Producent:
  CREATIVE ASSEMBLY
5 0 6158
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TOTAL WAR: THREE KINGDOMS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CREATIVE ASSEMBLY and its affiliates (“CREATIVE ASSEMBLY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CREATIVE ASSEMBLY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CREATIVE ASSEMBLY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CREATIVE ASSEMBLY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CREATIVE ASSEMBLY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CREATIVE ASSEMBLY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CREATIVE ASSEMBLY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CREATIVE ASSEMBLY retains all right, title and interest in and to the CREATIVE ASSEMBLY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CREATIVE ASSEMBLY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CREATIVE ASSEMBLY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CREATIVE ASSEMBLY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CREATIVE ASSEMBLY.

2 THIRD PARTY SERVICES
CREATIVE ASSEMBLY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CREATIVE ASSEMBLY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CREATIVE ASSEMBLY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CREATIVE ASSEMBLY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CREATIVE ASSEMBLY Services, without the express prior written consent of CREATIVE ASSEMBLY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CREATIVE ASSEMBLY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CREATIVE ASSEMBLY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CREATIVE ASSEMBLY Services or this EULA, use or install the CREATIVE ASSEMBLY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CREATIVE ASSEMBLY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CREATIVE ASSEMBLY may offer you a separate site license agreement to make the CREATIVE ASSEMBLY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CREATIVE ASSEMBLY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CREATIVE ASSEMBLY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CREATIVE ASSEMBLY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CREATIVE ASSEMBLY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CREATIVE ASSEMBLY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may include measures to control access to the CREATIVE ASSEMBLY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CREATIVE ASSEMBLY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CREATIVE ASSEMBLY Services will not function properly.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CREATIVE ASSEMBLY Services, and to the extent that your contributions through use of the CREATIVE ASSEMBLY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CREATIVE ASSEMBLY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CREATIVE ASSEMBLY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CREATIVE ASSEMBLY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CREATIVE ASSEMBLY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may require an internet connection to access the CREATIVE ASSEMBLY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CREATIVE ASSEMBLY Services. By using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CREATIVE ASSEMBLY Services or certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CREATIVE ASSEMBLY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CREATIVE ASSEMBLY's privacy policy as amended from time to time is available at www.creative-assembly.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CREATIVE ASSEMBLY collects and uses personal and non-personal information in relation to CREATIVE ASSEMBLY's products and services. By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services you explicitly agree with the terms and conditions of CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CREATIVE ASSEMBLY may license to you certain virtual goods to be used within CREATIVE ASSEMBLY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CREATIVE ASSEMBLY is not a party to the transaction.
CREATIVE ASSEMBLY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CREATIVE ASSEMBLY shall have no liability to you or any third party in the event that CREATIVE ASSEMBLY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CREATIVE ASSEMBLY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CREATIVE ASSEMBLY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CREATIVE ASSEMBLY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CREATIVE ASSEMBLY. If the Software is no longer available, CREATIVE ASSEMBLY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CREATIVE ASSEMBLY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CREATIVE ASSEMBLY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CREATIVE ASSEMBLY’S, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES’, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CREATIVE ASSEMBLY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CREATIVE ASSEMBLY will be irreparably damaged, and therefore you agree that CREATIVE ASSEMBLY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CREATIVE ASSEMBLY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CREATIVE ASSEMBLY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CREATIVE ASSEMBLY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CREATIVE ASSEMBLY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CREATIVE ASSEMBLY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CREATIVE ASSEMBLY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CREATIVE ASSEMBLY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CREATIVE ASSEMBLY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CREATIVE ASSEMBLY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@creative-assembly.com.

Afinstallering af Total War: Three Kingdoms

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Total War: Three Kingdoms fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Total War: Three Kingdoms, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Total War: Three Kingdoms være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.