Download Adobe Reader gratis herunder

Download gratis Adobe Acrobat Reader DC her, som er et dansk og meget populært program, der gør det muligt, at åbne PDF filer på din PC.

Når vi investerer i en ny computer, kan det være en god idé at danne sig et overblik over, hvilke forskellige programmer, plug-ins og software du med stor sandsynlighed får brug for at installere, hvis du vil sikre dig, at din computer opererer efter nøjagtigt dine præferencer og behov. Med den rette kombination af forskellige programmer kan du bl.a. gøre din computer mere sikker over for diverse trusler, men softwareprogrammer kan også give din computer nogle ekstra egenskaber, der bidrager med at gøre din tid foran computere lidt sjovere, nemmere og mere spændende.


I dag benytter vi vores computere til rigtig mange ting, og der går sjældent en dag, hvor den ikke er i brug. Der er i den forbindelse i dag næsten ingen begrænsninger, når det drejer sig om i hvilke sammenhænge, du benytter din computer - både på arbejdet, i skolen, men også derhjemme spiller brugen af computeren efterhånden en stor rolle. Af denne grund er det altså vigtigt, at du installerer netop de programmer, der passer til dig, for at din computer fungerer optimalt!  
Selvom de fleste programmer bliver udviklet til forbrugeren med formålet om at være funktionelle hjælpeværktøjer, findes der dog alligevel nogle enkelte softwareprogrammer, som skiller sig lidt ud fra mængden, og som næsten er uundværlige for enhver. Adobe er et eksempel på en almenkendt softwareproducent, der med sin store erfaring på markedet udbyder forskellige programmer til din computer, som du næsten ikke kan komme udenom at downloade. Ét af disse programmer er Adobe Acrobat Reader.


Hvorfor downloade Adobe Acrobat Reader på sin computer?Når vi bruger vores computer og surfer rundt på internettet, støder vi ofte på filer, der skal åbnes i det såkaldte PDF-format (Portable Document Format). Læser du e-bøger, artikler eller andre dokumenter? Eller skal du finde en bestemt afgang på busplanen? Dette er blot et udpluk af de hyppigste situationer, hvor filer og andre typer dokumenter typisk er konverteret til et PDF-format. PDF-formatet er et af de mest almenkendte formater, og dette med god grund. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at konvertere vigtige dokumenter til PDF – ét af dem er, at filer i PDF-format ser ens ud på alle platforme. Men for at kunne åbne, se og læse PDF-filer er det altså nødvendigt, at du downloader Adobe Acrobat Reader til din computer. Adobe Acrobat Reader opererer som en plug-in til din computerbrowser, og plug-ins fungerer som regel som udvidelser og tilføjelser til dit eksisterende computersystem. Med andre ord opgraderer du din computers muligheder ved hjælp af Adobe Acrobat Reader, og du sikrer dig en pålidelig visning af PDF-filer. Derudover er Adobe Acrobat Reader det eneste program, der kan operere med alle typer af indhold gemt i PDF-format. Hvis du er i tvivl om, hvilke andre plug-ins, der kan være anvendelige og praktiske for dig, kan du med stor fordel besøge vores kategori med anmeldelser af forskellige plug-in programmer her, og skabe dig et overblik.


Hvis du ofte browser på internettet eller/og beskæftiger dig med tekstproduktion og tekstredigering, kan du altså ikke undgå at stifte bekendtskab med Adobe Acrobat Reader. Hvis du synes, at softwaren lyder interessant, så kan du besøge Adobes egen hjemmeside her


Adobes erfaring på markedetInden man installerer programmer, plug-ins og nye software til sin computer, undersøger mange, hvilken producent der står bag det bestemte program. Det er essentielt, at udvikleren bag programmet har stor erfaring på markedet, og de fleste vil også foretrække en producent med meget erfaring. En erfaren producent skaber tillid til forbrugeren, og dette har stor betydning for både nybegynderen og den mere avancerede computerbruger. Adobe er en amerikansk softwareproducent, og har eksisteret siden 1982. Siden 1982 har Adobe udviklet en del funktionelle programmer til computeren, som bliver brugt af tilfredse kunder i hele verden, der har stor glæde og gavn af disse. Når du installerer Adobe Acrobat Reader, er du altså i trygge hænder ved en producent, der har styr på udviklingen af funktionelle computerprogrammer, hvor både brugervenlighed og tilgængelighed uanset platform er i top. Derudover er det gratis at downloade Adobe Acrobat Reader, og du kan læse lidt mere om programmet ved at trykke her.


Glimrende supportNår man har downloadet et program, kan der ofte opstå nogle situationer, hvor der er nødvendigt at spørge udvikleren til råds. Derfor betyder det meget, at en udvikler står til rådighed med god support, og her er Adobes medarbejdere bestemt dygtige til at komme forbrugeren i møde. Hvis du sidder med et spørgsmål, du mangler svar på, eller har et problem, som du gerne vil have løst, kan du besøge Adobes support side ved at trykke her. Her har du mulighed for at kontakte Adobes flittige medarbejdere, eller læse mere om hyppigt stillede spørgsmål, der måske kan hjælpe dig videre.


Fantastisk brugervenlighed – hvad kan du med Adobe Reader?


Det er ganske essentielt, at du hurtigt og nemt kan lære, hvordan du skal navigere og bruge et bestemt program. Adobe Acrobat Reader giver dig muligheden for at læse og søge i PDF-dokumenter. Du kan hurtigt finde præcis dét i filen, som du leder efter ved hjælp af den praktiske søgefunktion, som kan spare dig for lidt tid i en travl hverdag, hvor det hele gerne må gå lidt hurtigere. Derudover er Adobe Acrobat Reader nu blevet knyttet til programmet Adobe Document Cloud, hvilket gør det hurtigt og nemt for dig at arbejde på tværs af forskellige computere og andre mobilenheder


Tilgængelighed uanset platform


Ved udviklingen af programmer betyder det meget, at de bliver udviklet til så mange forskellige typer af platforme, som det er muligt. PDF-visningsprogrammet Adobe Acrobat Reader opererer med mange forskellige hardware, browsere og operativsystemer, herunder både Mac og det klassiske Microsoft Windows. Du kan derfor være sikker på, at installeringen af programmet kommer til at foregå gnidningsfrit. Det er Windows-version, som du finder her siden. Hvis du leder efter Linux eller Mac, så bedes du benytte dette link.


Konklusion


Afslutningsvis vil vi kort opsummere, hvorfor det er en god idé at, at du downloader Adobe Acrobat Reader til din computer, hvis du ikke allerede har programmet liggende i forvejen. Her er der altså forskellige faktorer, som er med til at gøre Adobe Acrobat Reader til et uundværligt program – uanset om du er avanceret bruger eller nybegynder. En fantastisk brugervenlighed skaber rammerne for, at du nemt kan klare dagens gøremål foran computeren. Uanset hvilken platform, du bevæger dig på, kan du downloade programmet, og skulle der opstå spørgsmål eller andre problemer, er producenten Adobe klar til at hjælpe dig videre. Alt i alt får Adobe Acrobat Reader altså en varm anbefaling herfra!


Screenshots af Adobe Reader

Screenshot af Adobe ReaderScreenshot af Adobe Reader
Screenshot af Adobe Reader

Muligheder for download af Adobe Reader - Danske servere

Download Adobe Reader her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Adobe Reader

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  36.4 MB
 • Version:
  2018.009.20044 (dansk)
 • Tilføjet:
  04/01-2007
 • Sidst opdateret:
  16/03-2018
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows Vista, 7, 8 & 10, Mac, Linux
 • Producent:
  Adobe
5 0 240
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Afinstallering af Adobe Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Adobe Reader, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Adobe Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.